19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν ξεφεύγει απο τις οικονομικές δυνατότητες της η Ανόρθωση

Δεν ξεφεύγει απο τις οικονομικές δυνατότητες της η Ανόρθωση

By on 16 Μαΐου, 2018 0 6167 Views

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τις κινήσεις που έγιναν με Ζοάο Βίκτορ και Ράγιος, για τον… αντικαταστάτη του Χάρους και γενικά τον προγραμματισμό στην «Κυρία».

Για τον Ρούμπεν Ράγιος:

«Είχαμε μεταφέρει την πρότασή μας στον εκπρόσωπο του Ράγιος. Από τη στιγμή που η απάντηση ήταν θετική είμαστε και δυο πλευρές ευχαριστημένες. Ήθελε να παραμείνει στην Ανόρθωση, ξέρουμε ότι έχει συνδεθεί με την Ανόρθωση και τον κόσμο. Όσο αφορά την πρόταση, η αρχική μας πρόταση παρέμεινε, ο Ράγιος έκανε βήματα προς τα εμάς και ήρθε η ανανέωση. Μπορεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο να έχει περιορίσει τα 10ρια παλιάς κοπής, ο Ράγιος είναι και πολεμιστής και μαχητής και τον χρειαζόμαστε στην ομάδα».

Για τον Βίκτορ:

«Σε αυτή τη χρονιά είδαμε μια συγκλονιστική παρουσία του Ζοάο Βίκτορ, αυτή τη συνολική συμπεριφορά αγωνιστική και μη, θέλαμε να την επιβραβεύσουμε. Θέλαμε αυτή μας τη πεποίθηση με κάποιο τρόπο να την δείξουμε, θεωρήσαμε έπρεπε να προχωρήσουμε στην επέκταση της συνεργασίας μας».

Για το οικονομικό κομμάτι:

«Δεν ξεφεύγει από τις δυνατότητές μας. Το λέμε και δημόσια, δίνουμε προτάσεις που μπορούμε να τηρούμε. Το οικονομικό είναι από τα βασικά για να έρθουν αλλά και να παραμείνουν καλοί και σωστοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Για τον Χάρους:

«Προς τιμή του ο Αριέλ Χάρους εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες προτάσεις ενώπιον μας. Δεν πρέπει να καθυστερήσει αυτή η θέση, θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Για τον Ντούρις:

«Με την αναχώρηση του ποδοσφαιριστή από την Κύπρο, μας έχει μεταφέρει ξανά ότι θέλει να παραμείνει στην Ανόρθωση, τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν».

Για τις αποχωρήσεις των Αράζ και Παλάνκα:

«Αποχωρούν και είναι ένα κομμάτι όπου θα πρέπει να βρούμε καλούς παίκτες. Πρέπει να κάνουμε σωστές κινήσεις στα άκρα της επίθεσης».

Για το τι συζητήθηκε στη συνεδρία της Δευτέρας:

«Σε αυτή τη φάση θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δεν θα βγάλουμε κάποια ανακοίνωση, δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε εντάσεις».