29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΓΓΛΕΖΟΥ:Ανυπομονώ….Χαρούμενος που θα παίξω στην Ανόρθωση

ΕΓΓΛΕΖΟΥ:Ανυπομονώ….Χαρούμενος που θα παίξω στην Ανόρθωση

By on 16 Μαΐου, 2018 0 7691 Views

Την συμφωνία με τον Νικόλα Εγγλέζου ανακοίνωσε η Ανόρθωση στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Η σχετική ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με το Κύπριο μεσοεπιθετικό Νικόλα Εγγλέζου μέχρι το 2021.

Πρόκειται για 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αριστερής γραμμής με την ίδια ευχέρεια ενώ είναι και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ Αθηνών το 2011, μετρώντας μάλιστα σε ηλικία μόλις 18 ετών και δύο συμμετοχές ως βασικός, σε αγώνες ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας.

Το Καλοκαίρι του 2012 δόθηκε από την ΑΕΚ Αθηνών δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα για ένα χρόνο, για να αποκτήσει με το τέλος της σεζόν την ελευθέρα του.

Από εκεί και πέρα, ο Εγγλέζου συμφώνησε το 2013 με την ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το τέλος της προηγούμενης περιόδου. Το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ στον Άρη Λεμεσού και πλέον θα αγωνίζεται με τα κυανόλευκα της «Κυρίας» μέχρι και το 2021.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Εγγλέζου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον Φοίνικα στο στήθος!

Ο Νικόλας Εγγλέζου μετά την υπογραφή των συμβολαίων παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση, καθώς θεωρώ πως μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω και αυτό θα προσπαθήσω να πράξω, δικαιώνοντας την ομάδα για την επιλογή της να με αποκτήσει» τόνισε αρχικά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής σχετικά με τις πρώτες του σκέψεις ως παίκτης της «Κυρίας».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του ερχόμενος στην ομάδα μας ανέφερε:

«Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που διαχρονικά διεκδικεί και κατακτά τίτλους. Θέλω λοιπόν να υποσχεθώ πως θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό και θα δουλέψω σκληρά, έτσι ώστε η ομάδα στο τέλος της σεζόν να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσει να πανηγυρίσει ξανά τίτλους».

Για το γεγονός πως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις του κόσμου για κάθε νέο ποδοσφαιριστή που έρχεται στην ομάδα είναι μεγάλες υπογράμμισε:

«Γνωρίζω πολύ καλά αυτό το γεγονός και είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει σε μεγάλες ομάδες όπως η Ανόρθωση. Ο κόσμος της ομάδας είναι πραγματικά ξεχωριστός για το Σύλλογο και γι’ αυτό ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω πως μέσα από την σκληρή δουλειά μπορώ να δικαιώσω και τις προσδοκίες και του κόσμου».