25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Στο ψυγείο …μέχρι τις 29 Μαίου η Ομόνοια

By on 14 Μαΐου, 2018 0 13950 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του συλλόγου, Ανδρέας Δημητρίου.

Για τη νίκη σε βάρος του Απόλλωνα…

«Έχει τερματιστεί αυτό το σερί με τις συνεχόμενες ήττες. Η χθεσινή μας νίκη, ουσιαστικά δεν έχει προσφέρει κάτι περαιτέρω στην ομάδα. Κρατάμε όμως τη διάθεση, αλλά και το γεγονός ότι ο Ματ αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ως πρώτος σκόρερ. Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ομόνοιας το κατάφεραν για δύο ή περισσότερες χρονιές. Είναι οι Σωτήρης Καϊάφας και ο Ράινερ Ράουφμαν. Αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ για 4 συνεχόμενες χρονιές. Μπήκε και αυτός στο κλειστό κλαμπ. Του ευχόμαστε να αυξήσει το σερί αφού έχει ακόμα 3 χρόνια συμβόλαιο. Κρατάμε επίσης την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών. Μας περιμένει πολλή δουλειά για να παρουσιαστεί η Ομόνοια όπως πρέπει την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Για τις επόμενες μέρες στην Ομόνοια αφού εκκρεμούν οι δύο συνελεύσεις στις 29 Μαΐου…

«Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις. Εκκρεμούν πολλά ζητήματα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 29 του μήνα όταν και θα γίνουν οι δύο συνελεύσεις. Ενδεχομένως να γίνει κάποια προεργασία. Συμφωνίες, υπογραφές ή οτιδήποτε δεσμεύει το σύλλογο έναντι τρίτους, δεν μπορούν να προχωρήσουν. Παγώνουν οι ολοκληρωμένες διεργασίες μέχρι τις 29 του μήνα, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει ο σύλλογος».

Για τον Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο…

«Το έχει κάνει ξεκάθαρο η διοίκηση Λώρη Κυριάκου, ότι υποστηρίζει αυτή την πρόταση. Ανεξάρτητα από αυτή τη θέση, το δ.σ., θα διαχειριστεί τις όποιες προτάσεις που θα έχει ενώπιον της, δίκαια ισότιμα και με σεβασμό. Θα μεριμνήσει για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή των δύο συνελεύσεων. Ο κ. Παπασταύρου είδε χθες το παιχνίδι. Ουσιαστικά ήρθε στην Κύπρο για να υλοποιήσει τις πρώτες κινήσεις, όμως λόγω των εξελίξεων, διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα».

Για την πρόταση Ρόη Πογιατζή…

«Το δ.σ. έχει στα χέρια του την αρχική πρόταση. Οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία με αλληλογραφία. Ο σύλλογος ζήτησε σε δύο περιπτώσεις να έρθει στην Κύπρο για συζήτηση και τεκμηρίωση. Ο ίδιος έχει τοποθετηθεί, όμως ακόμα δεν έχει ενημερώσει πότε θα είναι σε θέση να έρθει. Είναι και θέμα του δ.σ. πως θα το χειριστεί, αλλά και του ίδιου του κ. Πογιατζή».