26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Nα που υπάρχουν και νέα τελέντα…Η ΑΕΚ 3-2 την ΑΕΛ χωρίς βασικούς

Nα που υπάρχουν και νέα τελέντα…Η ΑΕΚ 3-2 την ΑΕΛ χωρίς βασικούς

By on 13 Μαΐου, 2018 0 37252 Views

Μπορεί να μην έχει βαθμολογική αξία, αλλά η νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ στην «Αρένα» με 3-2 χαροποιεί όλους στο στρατόπεδο της λαρνακιώτικης ομάδας καθώς σημειώθηκε με πολλούς νεαρούς Κύπριους να αγωνίζονται. Οι μικροί της ΑΕΚ πήραν την ευκαιρία καθώς προφυλάχθηκαν πολλοί παίκτες του βασικού κορμού ένεκα του τελικού κυπέλλου και έδειξαν ότι έχουν μέλλον. Κέρδισαν ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ και κέρδισαν το χειροκρότημα από τους φίλους της ΑΕΚ.

Με τη νίκη αυτή τέλειωσε με 68 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΛ περιορίστηκε στην 5η θέση με 58β.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με πολλά γκολ και χαμένες ευκαιρίες. Η ΑΕΛ, η οποία παρατάχθηκε με περισσότερους παίκτες του βασικού κορμού, μπορεί να κράτησε περισσότερο μπάλα και να ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο, είχε προβλήματα όμως στην άμυνα δεχόμενη τρία γκολ σε πέντε τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια καθώς οι παίκτες της έδειξαν περισσότερη μαχητικότητα στην επανάληψη.

Ο Φιντέλις στο 5΄ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ, αλλά ο νεαρός Τρύφωνος με «κεραυνό» στο 27΄ ισοφάρισε. Στην επανάληψη είχαμε … χορό από γκολ. Στο 56΄ ο Πάνκοφ με κεφαλιά έκανε το 2-1, αλλά στο 67΄ ο Μαύρου, επίσης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Τελικά, στο 78΄ ο Σόρια πέτυχε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους.

ΑΕΚ (Ιμ. Ιδιάκεθ): Γιωργαλλίδης, Σόρια, Μαλόκου (71΄Σκορδή), Παναγίδης (80΄ Αχιλλέως), Πάνκοφ, Μάμας, Τρύφωνος, Νίκανδρου, Ραουνάς, Ράσπας (66΄ Αναστασίου), Ρουσιάς

Στον πάγκο: Τούμπας, Καταλά, Λαρένα, Μουρίγιο, Λαμπάν, Σωτηρίου, Σολωμού, Γιάννου

ΑΕΛ (Ντ. Κέρκεζ): Κεραυνός, Τεϊσέιρα, Φιντέλις (57΄ Ρομάν), Κυριάκου Χ., Γερολέμου, Μιχαηλίδης (76΄ Μιχαηλίδης), Σοάρες, Ζντραβκόφσκι, Τόρες, Ηλία (66΄ Μαύρου), Μπενίτεθ

Στον πάγκο: Βοζίνια, Σίλβα, Νικολάου Μ., Λαφράνς, Σάσι, Γουίλερ, Τεξέιρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόρια

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χρίστος Νικολαϊδης, (Στέλιος Νικήτα, Δώρος Τούρος), 4ος: Νικόλας Νεοκλέους, Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού

ΘΕΑΤΕΣ: 1000 (περίπου)