19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Τριάρες…στο αντίο του Ολυμπιακού

By on 12 Μαΐου, 2018 0 57948 Views

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι ο υποβιβασμένος Ολυμπιακός… αποχαιρέτησε με ισοπαλία την μεγάλη κατηγορία αφού… συμβιβάστηκε στο Μακάρειο απέναντι στον Ερμή με 3-3.

Εντυπωσιακά μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 3’ ο Πολίτσι κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τόρες και άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 16’ με τον Παντελή έπειτα από έξοχη πάσα του Τόρες. Κάπου εκεί ο Ερμής έδειξε αντίδραση και με δύο γκολ σε 9’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Πρώτος μείωσε για την ομάδα του ο Άλεξ Κωνσταντίνου στο 18’ μείωσε και ο Λύτρας στο 27’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ένα λεπτό όμως πριν την ολοκήρωση του ημιχρόνου ο Τόρες «ξαναχτύπησε» κάνοντας το 3-2.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός δεν ήταν καλός και είχαμε λιγοστές ευκαιρίες. Ο Μαρτίνιουκ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού στο 78’ αστόχησε από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντίνου. Όμως στο 87΄η ισοφάριση ήρθε από τον Κυπριανού διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Ολυμπιακός (Πολυκάρπου): Κωνσταντίνου, Παχίπης, Σωτηρίου(55′ Ανδρέου), Πουγιούκκας, Σαμάρας(60′ Πεχλιβάνης), Αυλωνίτης, Σεραφείμ, Μιγκελίτο (79′ Γερολέμου), Παντελή, Πολίτσι, Τόρες

Eρμής (Καϊάφας): Αραμπατζής, Τσίνα, Ψάλτης, Αρτάμπε, Ταραλίδης, Μπάουμαν, Πούννας, Μαρτίνιουκ, Κυπριανού, Κωνσταντίνου, Λύτρα