29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γιορτή ο τελικός κυπέλλου των μικρών κατηγοριών(Ονήσιλλος-Ακρίτας το Σάββατο)

Γιορτή ο τελικός κυπέλλου των μικρών κατηγοριών(Ονήσιλλος-Ακρίτας το Σάββατο)

By on 3 Μαΐου, 2018 0 738 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του ερχόμενου Σαββάτου.
——————————–

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Το τρόπαιο στο δέκατο τελικό της διοργάνωσης θα διεκδικήσουν ο Ακρίτας Χλώρακας και ο Ονήσιλλος Σωτήρας.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς συγχάρηκε τις ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό αλλά και για την άνοδο τους στη Β’ Κατηγορίας, εκφράζοντας την ευχή να διεξαχθεί ένας τελικός διαφήμιση για το ποδόσφαιρο των μικρών μας κατηγοριών.

«Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ευχόμαστε ο καλύτερος ή και ο πιο τυχερός, να είναι ο νικητής. Ανεξάρτητα όμως από το ποιος θα πάρει το τρόπαιο, στο τέλος όλοι πρέπει να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάς και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την εταιρεία α/φοί Λανίτη και την Coca – Cola για την πολύχρονη στήριξη που προσφέρει στο ποδόσφαιρο με τις διοργανώσεις του Κυπέλλου. Η φετινή διοργάνωση αναβαθμίστηκε και αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έλαβαν μέρος αρκετές ομάδες από τη Γ’ Κατηγορία και την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

«Η εταιρεία μας έχει συνδέσει το όνομα της με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και με τη στήριξη του Κυπέλλου Coca – Cola ερχόμαστε πιο κοντά στους φιλάθλους. Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός τελικός και καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες» ανέφερε εκ μέρους της Coca – Cola η Κυριακή Μακρομάλλη.

Οι Πρόεδροι των δύο ομάδων ευχαρίστησαν την ΚΟΠ για τη θεσμοθέτηση της διοργάνωσης του Κυπέλλου και ευχαρίστησαν τη χορηγό εταιρεία Coca – Cola.

Τόσο ο Φίλιος Αδάμου εκ μέρους του Ακρίτας Χλώρακας όσο και ο Κώστας Πούρος εκ μέρους του Ονήσιλλου Σωτήρας, ευχήθηκαν να γίνει ένας καλός τελικός, να γίνει γιορτή και ο καλύτερος να κερδίσει το τρόπαιο.

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις που έγιναν στη Συνέντευξη Τύπου.

Πέραν από τους Προέδρους, δηλώσεις έγιναν από τους ποδοσφαιριστές Ονησίφορο Πακταλιά (εκ των αρχηγών του Ακρίτα), Τάσο Ευσταθίου (αρχηγός του Ονήσιλλου) και τους προπονητές των ομάδων Άγγελο Ευθυμίου (Ακρίτας) και Πανίκος Κοσμάς (Ονήσιλλος).