19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Mαγική η χρονιά που έκανε ο Απόλλωνας…Θα είναι ανήθικο και δεν θα το δεχτούμε

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Mαγική η χρονιά που έκανε ο Απόλλωνας…Θα είναι ανήθικο και δεν θα το δεχτούμε

By on 2 Μαΐου, 2018 0 4701 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στη μάχη για τον τίτλο.

«Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς. Απωλέσαμε το μεγάλο πλεονέκτημα που είχαμε. Δεν ανταποκριθήκαμε και δεν πήραμε τίποτα περισσότερο από ότι αξίζαμε. Υπάρχει στεναχώρια, πίκρα και απογοήτευση, γιατί κάναμε μια μαγική χρονιά, όμως πλέον δεν εξαρτάται από εμάς η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο Απόλλωνας έκανε σχεδόν το τέλειο πρωτάθλημα, όμως δεν είναι στα πόδια μας. Είναι κάτι οξύμωρο και είναι πικρό για μας, όμως δεν μας φταίει κάποιος άλλος εκτός από τους εαυτούς μας. Θα είναι δύσκολες οι επόμενες μέρες. Θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε. Πάντα ο χρόνος είναι τα καλύτερο γιατρικό και θα προχωρήσουμε. Ο κόσμος αποθεώνει την ομάδα. Σαφέστατα, δεν θα επισκιάσει τη μαγική χρονιά που έκανε ο Απόλλωνας σε Κύπρο και Ευρώπη. Είναι ΑΝΗΘΙΚΟ να φορτώσουμε την απώλεια του τίτλου στον Σωφρόνη Αυγουστή και στους ποδοσφαιριστές. Όταν πας σε δύο τελικούς τα πάντα είναι πιθανά. Αν προσπαθούμε να τα φορτώσουμε σε κάποιο, δεν θα το δεχτούμε».

Για τη συνέχεια…

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να πάρουμε τα δύο παιχνίδια. Δεν εξαρτάται από εμάς. Υπάρχουν δύο αγωνιστικές με ντέρμπι και θα δούμε τι ακριβώς θα συμβεί. Αλίμονο αν κλείσουμε μαγαζί. Υπάρχει ο κορμός, ο προπονητής, μια σταθερή διοίκηση και θα προχωρήσουμε. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη χρονιά, νίκησαν με μεγάλα σκορ. Έτυχε σε ένα τελικό να χάσουμε».

Για τον Μαγκλίτσα…

«Είναι έτοιμος, δεν ξέρω αν θα τον προφυλάξει για τον τελικό».