Like

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Πάμε με αυτοπεποίθηση με όλα τα όπλα διαθέσιμα

26 Απριλίου, 2018
3356 Views
0 Comments
ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Πάμε με αυτοπεποίθηση με όλα τα όπλα διαθέσιμα

Για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και για το μεγάλο παιχνίδι πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την πρόκριση του Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλλου…

«Σίγουρα αν αυτή η πρόκριση ερχόταν πριν από 10-15 χρόνια ίσως να αποτελούσε σημείο αναφοράς. Είναι η 6 φορά στα τελευταία 9 χρόνια και 17η στην ιστορία μας. Επιτυχία δεν αποτελεί η πρόκριση στον τελικό αλλά η κατάκτηση του. Η πρόκριση έχει μπει στο ντουλάπι και από σήμερα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι τη Κυριακής».

Συμφωνείς ότι είναι σαν… τελικός το παιχνίδι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίνει πολλά. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και την ατμόσφαιρα και το βάθος του ΑΠΟΕΛ που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο βάση επιτυχιών. Τα τελευταία χρόνια εξισορροπήσαμε την κατάσταση και στις λεπτομέρειες δεν πήραμε πρωταθλήματα. Πάμε με αυτοπεποίθηση με όλα τα όπλα διαθέσιμα».

Ένα γενικότερο σχόλιο για την φετινή χρονιά όπου ο Απόλλωνας επιδεικνύει την ανωτερότητα του αν όχι σε όλα σε πλείστα παιχνίδια…

«Η χρονιά είναι εξαιρετική και μένει να δούμε και την τελική έκβαση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον στρατηγό μας Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι θέμα οργάνωσης, προσέγγισης και υποδομής καθώς δουλεύουμε μεθοδικά και σωστά. Φτάσαμε στο σημείο να εξισορροπήσουμε την διαφορά με το ΑΠΟΕΛ και με δυσανάλογα οικονομικά μεγέθη. Προσδοκούμε να ανταμειφθούμε στο τέλος της περιόδου. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής στο 50-50 χωρίς φαβορί. Η εξέλιξη του αγώνα θα καθορίσει το παιχνίδι καθώς δεν μπορεί να πει κάτι κανείς εκ των προτέρων. Είναι δύο μεγάλες ομάδες που θα βάλει η μία στην άλλη δύσκολα».

Λέει κάτι το γεγονός ότι και με ισοπαλία ο Απόλλωνας διατηρείται στην κορυφή;

«Όχι δεν προσεγγίζουμε ποτέ έτσι τα παιχνίδια. Ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για αυτούς που λένε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία από αυτά τα ματς…

«Είναι μια κουβέντα που την ακούμε συνεχώς. Δεν είναι έτσι. Η πορεία μας έχει καταδείξει ότι στα πλείστα παιχνίδια είμαστε ανώτεροι. Κρίνονται αρκετά και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να υποτιμήσει τον άλλο. Είναι οι κορυφαίες ομάδες στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια μαζί με την ΑΕΚ και οι ομάδες που κάθε χρόνο παίρνουν τους τίτλους. Ένας θα είναι ο νικητής και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Υπάρχει απαρτία, ευχόμαστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία χωρίς απρόοπτα. Ο Ρομπέρζ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης».

Για την παρουσία του Εμίλιο Ζελάγια…

«Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να μιλήσουμε για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι υποχρέωση τους να τιμούν την φανέλα του Απόλλωνα. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλους και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να γράψουμε ιστορία και να επανέλθει ο Απόλλωνας στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για την προοπτική του νταμπλ…

«Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Προέχει χρονικά το ματς της Κυριακής και θα πάμε ήρεμοι και με αυτοπεποίθηση».

Comments are closed.