Like

Κ.ΓΙΑΓΚΟΥ:Ο Βίκτορ είναι αρχηγός με τα όλα του( σε ρυθμούς προγραμματισμού η Ανόρθωση)

Απρίλιος 16, 2018
3734 Views
0 Comments
Κ.ΓΙΑΓΚΟΥ:Ο Βίκτορ είναι αρχηγός με τα όλα του( σε ρυθμούς προγραμματισμού η Ανόρθωση)

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριακός Γιάγκου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση.

Για την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ…
«Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ μας έφερε μισό βήμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί διατηρήσαμε την απόσταση από την ομάδα που μας κυνηγά παρά το γεγονός ότι θέλαμε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διαφορά μέσα από αυτό το ματς. Λαμβάνοντας υπόψην τις ιδιαιτερότητες της εβδομάδας που προηγήθηκε, δηλαδή το δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και την απογοήτευση για τον αποκλεισμό κάνουν την ισοπαλία όχι επιτυχία αλλά όχι και αποτυχία».

Ήταν κομβικά τα τελευταία δύο ματς…
«Και τα δύο παιχνίδι τα τελευταία ήταν κομβικά, στο Κύπελλο δεν τα καταφέραμε και το άλλο για την 3η θέση».

Η Ανόρθωση παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς…
«Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να παίξει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα. Αυτό που αποδείχθηκε και δεν αλλάζει είναι ότι υπάρχει ένα συμπαγές σύνολο με σταθερή καλή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα, χωρίς σκαμπανεβάσματα, χωρίς κάκιστες εμφανίσεις, με μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα με τις αδυναμίες κυρίως στο βάθος του ρόστερ. Το είπαμε από την αρχή ότι στα πλέι οφ θα δοκιμαστούν οι ψυχικές και σωματικές αντοχές. Παρόλο που είναι νωρίς για απολογισμό θεωρώ ότι φτιάξαμε μια καλή ομάδα και πάνω σε αυτήν θα κάνουμε κάποιες ενισχυτικές προσθήκες για να παρουσιάσουμε την Ανόρθωση που θέλουμε όλοι να βλέπουμε και να πάρει την θέση που της αξίζει».

Θα κρατήσετε τον Ντούρις; Είστε σε επαφές με την Όρενμπουργκ;
«Είμαστε σε επαφή με την ομάδα του στην Ρωσία, το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος ο οποίος είναι σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Όρενμπουργκ. Και ο ίδιος είπε ότι του αρέσει εδώ και έχουμε μια καλή βάση».

Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Αρούς και Ράγιος;
«Κάναμε προκαταρτικές κουβέντες και με Αρούς και με Ράγιος αλλά επειδή εστιάστηκε η προσοχή στα δύο σημαντικά παιχνίδια επήλθε μια μικρή αναστολή των συζητήσεων. Θεωρώ ότι σιγά, σιγά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτή την διαδικασία. Το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο καθορίζονται οι ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής μας παρουσίας, οπότε έχουμε σχηματοποιήσει τον χρονικό ορίζοντα της έναρξης των υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά».
Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ζοάο Βίκτορ κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ…
«Είχε εξάρθρωση ώμου. Ήταν στην φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Χρειάζονται τέτοια πράγματα για αν αποδείξει κάποιος ότι είναι αρχηγός με τα όλα του, στα δύσκολα και στο πως καταθέτει ψυχή. Είναι εκ των αρχηγών και το δικαιούται ο Βίκτορ. Έκανε ακτινογραφία από το ίδιο βράδι που επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ορθή επανατοποθέτηση του ώμου του και θα κάνει και άλλες εξετάσεις σήμερα μιας και υπάρχει ρεπό. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την συμμετοχή του στο επόμενο ματς».

Comments are closed.