Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Η ομάδα σε έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή και πρέπει να είσαι δίπλα της

9 Μαρτίου, 2018
4577 Views
0 Comments
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Η ομάδα σε έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή και πρέπει να είσαι δίπλα της

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους».

Για το τι σημαίνει πως ο Γιώργος Εφραίμ έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος χθες:

«Αυτό που είχαμε πει, ότι θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα προοδευτικής προπόνησης, είναι αυτό που συμβαίνει. Είμαστε μέσα στο πλαίσιο που είχε διαγραφεί από την αρχή της επίσκεψης του στην Λισαβόνα».

Για τον Βάτερμαν:

«Όταν ο Γιώργος Δώνης κρίνει πως είναι έτοιμος να μπει στην αποστολή, τότε αυτό θα γίνει. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Λάγο και Αλεξάνδρου, θα κριθούν όλοι στις προπονήσεις».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Ίσως να είναι και κομβικής σημασίας. Το να επαναλαμβάνουμε πριν από κάθε αγωνιστική ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, αυτό ισχύει σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν φαβορί».

Για την πίεση στην ομάδα:

«Το ΑΠΟΕΛ θα έχει πίεση σε όλα του τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να έχουν και οι άλλες ομάδες πίεση. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια ομάδα που μαθηματικά δεν έχει βγει εκτός διεκδίκησης τίτλου. Θα αγωνιστούμε και εμείς και η ΑΕΚ υπό πίεση. Για όλους είναι η ίδια η πίεση. Είναι πιο επικίνδυνες οι ομάδες που δεν έχουν πίεση γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Για τα παιχνίδια των πλέι οφ:

«Θα ήταν πιο σωστό να αγωνίζονται οι ομάδες την ίδια ώρα. Είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες που αυτή η παράμετρος, αν ισχύει την τελευταία αγωνιστική, θα είναι η ίδια με την δεύτερη. Το ιδανικό θα ήταν να είναι όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα».

Για τον κόσμο:

«Είναι καλή η μέρα και η ώρα. Είναι ένα παιχνίδι αμφίρροπο, έχει όλες τις παραμέτρους να ελκύσει κόσμο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ποια είναι τα δεδομένα της εποχής. Αυτή τη χρονιά έχει αλλάξει το στάτους για την προσέλευση του κόσμου. Είναι υποχρέωση του κάθε ΑΠΟΕΛιστα να έρθει στο γήπεδο. Ούτε αν βρει τον χρόνο, ούτε κάτι άλλο. Όταν βάζεις ως προτεραιότητα ότι είσαι ΑΠΟΕΛιστας, τότε η ομάδα σε έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή και πρέπει να είσαι δίπλα της»

Comments are closed.