Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Η Εθνική Παίδων U15 πέτυχε μεγάλη νίκη

1 Μαρτίου, 2018
677 Views
0 Comments
Η Εθνική Παίδων U15 πέτυχε μεγάλη νίκη

Μεγάλη σε έκταση διεθνής νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U15. Σε αγώνα που έγινε στο Στάδιο της ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού Νήσου, η Κύπρος νίκησε με 5-0.

Το σκορ αντικατροπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η Εθνική μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους νεαρούς διεθνείς μας να έχουν εξαιρετική απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αναγκάζοντας το Μαυροβούνιο σε παθητικό ρόλο.

3-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρονου. Ο Ευάγγελος Ανδρέου άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, ο Ηρόδοτος Χριστοδούλου πέτυχε το 2-0 στο 22′ και ο Χαράλαμπος Μελαναρκίτης το 3-0 στο 27΄.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της Εθνικής μας Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου χρησιμοποίησε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές κάνοντας μαζεμένες αλλαγές νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, εντούτοις η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα και χαμένες ευκαιρίες.

Ο Λούκας Ανδρέου πέτυχε το 4-0 στο 67′ και ο Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης το 5-0 στο 80ο λεπτό.

Κύπρος (Α. Χατζηαλεξάνδρου): Μιχάλης Κυριάκου, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Λούκας Καλογήρου, Γιάννης Σατσιάς (41′ Κωνσταντίνος Κουμπαρή), Χαράλαμπος Μελαναρκίτης (62′ Χρίστος Ροή Χρυσοστόμου), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (41′ Δημήτρης Φλουρής), Ευάγγελος Ανδρέου (55′ Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης), Ορφανίδης Παρασκευάς (50′ Λούκας Ανδρέου), Ιωάννης Χατζηγιάννης (55′ Χρίστος Βενιζέλος), Θεόδωρος Ιακώβου (50′ Στέλιος Ανδρέου) και Μάριος Γεωργίου (62′ Ευαγόρας Αντωνίου).

Κύπρος και Μαυροβούνιο αγωνίστηκαν και την περασμένη Τρίτη και εξήλθαν ισόπαλοι 0-0.

Comments are closed.