29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζευγάρια ΟΠΑΠ Final Four

By on 27 Φεβρουαρίου, 2018 0 1158 Views

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου η κλήρωση για το ΟΠΑΠ Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου Κύπρου. Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 9 Μαρτίου και ο τελικός στις 11 Μαρτίου, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου, σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τις τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο φετινό ΟΠΑΠ Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, τον ΑΠΟΕΛ, την ΕΘΑ Έγκωμης, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Πετρολίνα ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα θεσμό που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στο άθλημα μας από το 1969. Φέτος είναι μάλιστα η τρίτη διαδοχική χρονιά που έχουμε επαναφέρει το Final Four, ένας θεσμός που όπως έχει αποδειχθεί είναι εξαιρετικά επιτυχημένος.

Την φετινή χρονιά το Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών κλείνει τα 49 του χρόνια και ευχή όλων μας είναι να παρακολουθήσουμε τρεις αναμετρήσεις, αντάξιες της μεγάλης ιστορίας που κουβαλάει ο θεσμός εδώ και περίπου μισό αιώνα.

Κλείνοντας, ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες που θα συμμετέχουν στο ΟΠΑΠ Final Four του Κυπέλλου Ανδρών και η καλύτερη να στεφθεί Κυπελλούχος Κύπρου».

Από την κλήρωση προήλθαν τα εξής δύο ζευγάρια:

Ένωση Νέων Παραλιμνίου – Πετρολίνα ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ Έγκωμης

Το ζευγάρι Ε.Ν. Παραλιμνίου – Πετρολίνα ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, και το ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ Έγκωμης στον δεύτερο ημιτελικό. Και τα δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 9 Μαρτίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στην Λευκωσία. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο, στις 11 Μαρτίου.