25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΟΠΠΑΣ:Είναι η τελευταία μου χρονιά στην Προεδρία της Αλκής

ΛΟΠΠΑΣ:Είναι η τελευταία μου χρονιά στην Προεδρία της Αλκής

By on 27 Φεβρουαρίου, 2018 0 719 Views

Όπως αποκάλυψε στον «ACTIVE» και στην εκπομπή «Passing Game» και στον Πανίκο Θεοδοσίου ο Πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας θα αποχωρήσει από την «Αθάνατη» με το τέλος της περιόδου παρ’ όλο που θα παραμείνει δίπλα στη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην Προεδρία της Αλκής. Έχω ήδη πάρει την απόφαση μου, ανεξάρτητα εάν η ομάδα μου παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, όμως η απόφαση μου είναι οριστική. Θα παραμείνω δίπλα στην Αλκή, έχω κουραστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, είναι και οι προσωπικές μου δουλειές, είναι και το οικονομικό ένας παράγοντας παρ’ όλα αυτά δεν θα εγκαταλείψω την ομάδα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παραμονή τονίζοντας: «Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα, στηρίζουμε την τεχνική μας ηγεσία και τους παίκτες μας. Έκαναν καλά παιχνίδια φέτος, είχαμε όμως και κάποια άσχημα τα οποία μας έφεραν σ’ αυτή την θέση. Έχουμε 10 παιχνίδια και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».