25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λανθασμένες πληροφορίες για Νεϊμάρ λέει ο προπονητής της Παρί

Λανθασμένες πληροφορίες για Νεϊμάρ λέει ο προπονητής της Παρί

By on 27 Φεβρουαρίου, 2018 0 839 Views

Άνω-κάτω η κατάσταση με την υγεία του Νεϊμάρ, με τον τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι να διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι ο Βραζιλιάνος άσος μπαίνει στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με την ισπανική AS, αλλά και τους Βραζιλιάνους, ο Νεϊμάρ πήρε την απόφαση να κάνει χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο για το κάταγμα που υπέστη, με αποτέλεσμα να μένει εκτός ως τις αρχές του Μάη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον τεχνικό της Παρί, Ουνάι Έμερι η πληροφορία αυτή είναι λανθασμένη και καμία απόφαση δεν έχει παρθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Είναι λάθος ότι ο Νεϊμάρ θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Συναντήθηκα σήμερα με τον γιατρό και με ενημέρωσε πως έχει το θέμα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση μαζί με τον παίκτη. Για την ώρα ας μείνουμε ήρεμοι και ας περιμένουμε πως θα εξελιχθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Για να πάρεις μια τέτοια απόφαση χρειάζεται υπομονή και να μιλήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη», σχολίασε ο Έμερι, ο οποίος πάντως πρόσθεσε πως το πιο πιθανό είναι ο Βραζιλιάνος άσος να μην προλάβει τη Ρεάλ, αν και κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο βάσει του τραυματισμού του:

«Είναι πιο κοντά στο να μην παίξει, από το να παίξει, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα οριστικό. Αυτός θέλει πολύ, αλλά εξαρτάται από την εξέλιξη του τραυματισμού. Όπως και να έχει, διαθέτουμε τους ποδοσφαιριστές για να τον αντικαταστήσουν. Αν μπορώ να υπολογίζω σε όλους θα είναι καλό. Αν όχι, έχουμε εναλλακτικές».