24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Aπαγορεύονται αυστηρά τα οποιαδήποτε λάθη(Αλλάζει ρότα για τη διαιτησία ο Απόλλωνας)

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Aπαγορεύονται αυστηρά τα οποιαδήποτε λάθη(Αλλάζει ρότα για τη διαιτησία ο Απόλλωνας)

By on 26 Φεβρουαρίου, 2018 0 4556 Views

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας, το οποίο είναι στο επίκεντρο.

«Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν σχολίασέ ποτέ τη φετινή περίοδο τη διαιτησία, είτε νιώθαμε ότι ευνοηθήκαμε, είτε ότι αδικηθήκαμε. Θέλαμε να δούμε που θα φτάσει αυτή η βαλίτσα και αυτή η πολιτική. Τώρα θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς ρότα. Δεν θα σχολιάσω τι ειπώθηκε από τρίτους. Πλέον απαγορεύονται αυστηρά τα οποιαδήποτε λάθη. Δεν θα δεχθούμε κανένα λάθος. Όσοι δεν αντέχουν την πίεση να πάνε στα σπίτια τους. Απαγορεύονται τα λάθη πλέον, επίσης και από εμάς τους παράγοντες. Αφού έτσι θέλουν να παίξουμε, έτσι θα παίξουμε. Απαγορεύονται τα λάθη από τις ομάδες αλλά και από τους διαιτητές. Θέλουμε μια ακριβοδίκαιη διαιτησία. Ούτε ένα σφύριγμα υπέρ, ούτε μισό εναντίον. Η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα να το κάνει με τη μαγκιά της. Δεν μπορεί να λέει ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, ότι ο διαιτητής ήταν από τη Λεμεσό. Ο Απόλλωνας έπαιξε με την Ανόρθωση και ήταν διαιτητές ο κ. Μασιάς, ο κ. Δημητρίου, ο κ. Ψευδιώτης που είναι από την επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου. Δεν έπρεπε να διαιτητεύσουν; Με αυτή τη λογική σημαίνει ότι θα αποβάλουμε όλους τους διαιτητές. Απαγορεύονται και τα επικοινωνιακά λάθη, αφού αν αρχίσουν αυτά θα έχουμε άλλου είδους ζητήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη νίκη σε βάρος του Εθνικού…

«Γνωρίζαμε πως έπρεπε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τη σειρά αγώνων για να μείνουμε σε απόσταση βολής από το ΑΠΟΕΛ. Πλέον στρέψαμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον Οθέλλο».

Για την 2η θέση στην οποία τερμάτισε στην πρώτη φάση…

«Απολογισμό δεν μπορείς να κάνει στην 26η αγωνιστική. Πήραμε λιγότερα από όσο δώσαμε. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το συναίσθημα και να επικεντρωθούμε στην σειρά των δέκα τελικών, εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα. Είναι 30 διαθέσιμοι βαθμοί, 6 μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τη δύσκολη βδομάδα που έρχεται…

«Το ντέρμπι με την ΑΕΛ απέχει πολύ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Οθέλλο και θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας αγωνιστικό πρόσωπο. Θα πρέπει να επιτεθούμε μετά μανίας, να τους βάλουμε στα καρέ τους, να σκοράρουμε και να προκριθούμε. Θέλει ηρεμία και καθαρό μυαλό. Θα επιτεθούμε μετά μανίας για να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά».

Για το θέμα με τον Γιάκολις…

«Ο Απόλλωνας ότι επιθυμεί και ότι προσδοκεί το κάνει με απόλυτη επιτυχία. Τα υπόλοιπα δεν έχουν υπόσταση. Γνωρίζουμε τι θα πράξουμε. Όταν έρθει η ώρα θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν θα εισέλθουμε σε αντιπαράθεση. Θέλουμε να πρυτανεύσει η λογική. Είναι 90 λεπτά. Ο καθένας για τους στόχους του να πάμε για να παλέψουμε για τη νίκη».