19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Η Ανόρθωση θα πρέπει να έχει παράπονα …(γιατί ορίστηκε διαιτητής από τη Λεμεσό)

ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Η Ανόρθωση θα πρέπει να έχει παράπονα …(γιατί ορίστηκε διαιτητής από τη Λεμεσό)

By on 26 Φεβρουαρίου, 2018 0 3246 Views

O Ντουγκλάο θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος του.Η αποχώρηση του δεν έίχε να κάνει με τον προηγούμενο τραυματισμό του αλλά ήταν νέος τραυματισμός στο αριστερό πόδι από κτύπημα που δέχθηκε στο χθεσινό ντέρμπι.Στην Ανόρθωση περιμένουν την ιατρική γνωμάτευση αφού θέλουν το θηρίο της άμυνας τους δυνατό στη μάχη της β΄φάσης. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ και απάντησε στην ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού για την διαιτησία..

Για την σημαντική νίκη στο Τσίρειο…
«Ήταν σπουδαίας σημασίας η νίκη, μεγάλωσε και η διαφορά αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί τίποτα. Υπάρχουν άλλα 10 ντέρμπι, πολλοί βαθμοί στο τραπέζι και εμείς θα συνεχίσουμε σοβαρά με την ίδια προσήλωση

Αυξήσατε την διαφορά από ΑΕΛ και ΑΕΚ…
«Είναι σημαντικό να έχεις πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων που διεκδικούν Ευρώπη. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αυξήθηκε και η διαφορά από την ΑΕΚ. Έσπασε και η γκίνια στα παιχνίδια με την ΑΕΛ»

Πως είδατε το χθεσινό παιχνίδι…
«Κύλησε όπως το φανταζόμασταν, με δύναμη, προσωπικέ μονομαχίες, με πάθος και το παιχνίδι να κρίνεται στο ένα γκολ».

Είχατε και τον Αρούς σε πολύ καλή μέρα…
«Είναι αλήθεια, έκανε και μια εξαιρετική διπλή επέμβαση στο ξεκίνημα του αγώνα, κράτησε το μηδέν και έδωσε και ψυχολογική βοήθεια στους συμπαίκτες του για την συνέχεια του αγώνα. Στο ημίχρονο ο προπονητής μίλησε στους παίκτες για πάθος και δύναμη και αυτά τα έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές και ήρθε και το γκολ μας».

Για την συνέχεια…
«Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ στην «Αρένα», δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον Ντουγκλάο…
«Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Χτύπησε στο αριστερό πόδι μετά από χτύπημα, δεν είναι υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπισε και ήταν στο δεξί πόδι εκείνο».

Για την διαιτησία…
«Ήταν προς έκπληξη μας τα όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ καθώς όλοι μετά το τέλος του αγώνα μας μετέφεραν τα συγχαρητήρια τους, ακόμα και ο κύριος Μπαλταζάρ μίλησε για πανάξια και δίκαιη νίκη. Αν μια ομάδα έπρεπε να έχει παράπονα από την διαιτησία αυτή θα ήταν η δική μας. Εκφράσαμε και παλαιότερα τους προβληματισμούς μας για τους ορισμούς και περιμένουμε με αγωνία την αιτιολόγηση από τους αρμόδιους για τον ορισμό του κ. Νεοκλέους που είναι κάτοικος Λεμεσού».

Για τον κόσμο…
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ τον κόσμο μας που ίσως να ξεπέρασε σε αριθμό τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Αν δεν ήταν και η ταυτοποίηση ίσως ο κόσμος να ήταν διπλάσιος».