16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμη για τα 11 ντέρμπι η Ανόρθωση.(θα τα βρει εύκολα με τον Λέβι για ανανέωση)

Έτοιμη για τα 11 ντέρμπι η Ανόρθωση.(θα τα βρει εύκολα με τον Λέβι για ανανέωση)

By on 20 Φεβρουαρίου, 2018 0 4552 Views

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για τη νίκη επί του Ερμή:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη, χρήσιμη νίκη. Η αγωνιστική παρουσία της Ανόρθωσης έκανε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του».

Για τα 11 ντέρμπι που ακολουθούν:

«Η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου μας βρίσκει να ταξιδεύουμε στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ. Στόχος είναι μόνο η νίκη. Στόχος είναι να μπούμε σε αυτά τα παιχνίδια με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή».

Για τα ντέρμπι:

«Δείξαμε στοιχεία καλής ομάδας με χαρακτήρα που δεν σταματά να αγωνίζεται, δεν βρίσκω κάποιο λόγο γιατί να μην έχουμε αυτά τα στοιχεία και στη συνέχεια. Θα δοκιμαστούν και οι φυσικές και οι ψυχικές αντοχές της κάθε ομάδας».

Για τον Ντούρις:

«Ήταν παραδεκτό ότι είχαμε μια δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων ενώ αντίθετα δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Φαίνεται πως στα αρχικά στάδια της παρουσίας του Ντούρις αυτό το πρόβλημα σε ένα μεγάλο βαθμό έχει λυθεί. Τόσο η επιθετική όσο και η αμυντική λειτουργία είναι έργο συνόλου αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που μια από τις μεταγραφές μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ».

Για τον Ρούμπεν Ράγιος:

«Η ποιότητα του ποδοσφαιριστή αυτού είναι αδιαμφισβήτητη παρόλο που έκανε αρκετό καιρό να σκοράρει, η αγωνιστική του παρουσία είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας».

Για τον Ρόνι Λέβι και την συνάντηση με τον Ανδρέα Παντελή για ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο ομάδων:

«Αμφότεροι είμαστε ευχαριστημένοι ο ένας από τον άλλο. Τόσο εμείς από τον προπονητή, όσο και ο προπονητής από εμάς. Αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι η προσήλωση της εξόδου στην Ευρώπη. Η επαφή μας με τον προπονητή είναι καθημερινή. Έχουμε αναπτύξει μια σχέση με τον προπονητή που δεν είναι καθαρά επαγγελματική. Νιώθω πως όταν καθίσουμε να τα βρούμε, δεν θα δυσκολευτούμε, θα κλείσει γρήγορα το θέμα».