19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτη εμφάνιση με πολλές ατάκες για τον Ντούποβ της Pafos FC.

Πρώτη εμφάνιση με πολλές ατάκες για τον Ντούποβ της Pafos FC.

By on 12 Φεβρουαρίου, 2018 0 895 Views

Ο συνιδιοκτήτης και ο πρόεδρος της Total Sports Investments, ο Ρομάν Ντούμποβ, έδωσε την πρώτη συνέντευξη για το γραφείο τύπου της Πάφος FC.

Αναλυτικά οι ατάκες του…

– Το καλύτερο που είχε η Πάφος FC όταν ήρθαμε, και που έχει η ομάδα τώρα είναι οι οπαδοί μας – οι Παφίτες. Η στήριξη τους μας εμπνέει και μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσομε.

– Συναντηθήκαμε, αποφασίσαμε, ‘’ρίξαμε το νόμισμα’’ και η Πάφος FC απέκτησε νέους ιδιοκτήτες.

– Αν όλοι κρατήσουν τα μάτια τους κλειστά στα προβλήματα με τη διαιτησία για τη συνέχεια, το ποδόσφαιρο θα πεθάνει στην Κύπρο. Δεν θα έχει ούτε τους δυνατούς παίκτες, ούτε τις επενδύσεις, ούτε την ανάπτυξη υποδομών. Είναι καιρός να χτυπήσουμε τη γροθιά στο τραπέζι. Σε ποιού το τραπέζι να χτυπήσουμε – του Κολλίνα, του Τσεφέριν, στο δικό μου – δεν το ξέρω ακόμα.

– Αποτύχαμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προγραμματίσαμε να υπογράψουμε τους 4 καλύτερους παίκτες στις θέσεις τους στην Κύπρο. Δεν έγινε, και αποφασίσαμε να αλλάξουμε το τμήμα scouting. Στο τέλος του έτους θα κοιτάξουμε τα οικονομικά αποτελέσματα, κάποιοι θα προωθηθούν και σε κάποιους θα πούμε αντίο. Δεν είμαστε φιλανθρωπική οργάνωση, έχουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο. Και η διοίκηση πρέπει να το θυμάται αυτό πάντα.

– Υπάρχουν πολλοί ανθρώποι που θέλουν να δουλέψουν στην ομάδα, αλλά υπάρχουν μερικοί οι οποιοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα. Πήρα μόνο 3 βιογραφικά από ανθρώπους πρόθυμους να δουλέψουν στην ομάδα τους τελευταίους 8 μήνες. Που είναι οι άλλοι; Ελπίζω δεν είναι ήδη στη πλαζ. Θα ανακοινώσουμε έναν διαγωνισμό για αυτούς που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας τις επόμενες ημέρες. Τώρα μπορείτε να στείλετε τα CV σας στο email μας.

– Η ασέβεια του προπονητή του ΑΠΟΕΛ προς τον προπονητή μας είναι μια αγωνία, ενας μεγάλος φόβος. Καταλαβαίνει πως η ομάδα του έχει ενα προϋπολογισμό δέκα φορές υψηλότερο από το δικό μας, τρεις φορές υψηλότερο από εκείνο του Απόλλωνα, έχει τη στήριξη διαιτητών και του μεγαλύτερου μέρους του κυπριακού πληθυσμού, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το προτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η διάρκεια επαγγελματικής επάρκειάς του τελειώνει. Ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν το συγχωρεί. Στοιχηματίζω ένα μπουκάλι ουίσκι ότι δεν θα δουλέψει στο ΑΠΟΕΛ για περισσότερο από δύο έτη.

– Είμαστε έτοιμοι να υπενθυμίσουμε τα λόγια, αν δεν κάνω λάθος, του Σερ Άλεξ Φέργκουσον στην πρώτη του ημέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ήρθαμε εδώ να μετατοπίσουμε όλους από την πρώτη θέση».

– Όλους τους χορηγούς, όλους τους συνεταίρους θα τους θυμόμαστε για πάντα. Θα μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί με όλους οι οποίοι έτειναν χείρα φιλίας από την αρχή. Η Korantina Homes είναι ένας μεγάλος συνεργάτης. Καμιά άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν έχει περισσότερη στήριξη ούτε οικονομικά, ούτε με συμβουλές, ούτε με κοινές εκδηλώσεις. Νομίζω είναι μόνο μια αρχή. Θα θυμόμαστε αυτήν την στήριξη για πάντα.