28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Η Ανόρθωση κρατά την τύχη της στα χέρια της

By on 12 Φεβρουαρίου, 2018 0 4922 Views

Η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες και στην τρίτη θέση ωστόσο έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και για να πετύχει το στόχο της πρεπει να συνεχίσει με σοβαρότητα και βελτίωση όπως ανέφερε και ο κ.Λέβι μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού.Στα θετικά της νίκης το σκοράρισμα από τον Ντουρίς ,το μηδέν παθητικό και η προσαρμογή των νέων αποκτημάτων.Ασφαλώς κάτι προβληματίζει τον Λέβι και θα κάνει διορθωτικές κινήσεις όπως άφησε να νοηθεί μετά τον αγώνα.Η απόδοση του Καρλίτος που ετοίμασε τα δυο γκολ στον Ντουρίς ήταν επίσης θετική εξέλιξη ενώ το ανέβασμα του Ράγιος δεν του έφερε το γκολ αφού ο Χίντι τον σταμάτησεμε εντυπωσιακό τρόπο σε δυο περιπτώσεις.Ασφαλώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της εικόνας της Ανόρθωσης αλλά σίγουρα η βαθμολογική της θέση δείχνει την πρόοδο της ομάδας στην φετινή περίοδο .Αυτός που δεν έδειξε βελτίωση ίσως επηρεασμένος απο την μεγάλη αποχή του ήταν ο Παλάνκα που που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα ούτε στο ντέρμπι με την Ομόνοια ούτε χθες.Κόνρα στον Ερμή ο Λέβι ελπίζει να έχει στη διάθεση του τους Σισέ και Γκάντσιεφ .
Στον Super Sport FM μίλησε ο ε.τ. της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας για τη χθεσινή σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις του:

«Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν σημαντική η νίκη για πολλούς λόγους, προερχόμασταν από ήττα κι αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά και φάνηκε στο παιγνίδι, ωστόσο πήραμε τη νίκη και ανεβήκαμε στην τρίτη θέση, πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι με τον Ερμή».

«Τα περιθώρια για απώλειες βαθμών έχουν λιγοστέψει και από τη στιγμή που έρχονται μόνο ντέρμπι μετά τον αγώνα με τον Ερμή, πρέπει να έχουμε το απόλυτο».

«Εξαρτιόμαστε από τα δικά μας πόδια για να πετύχουμε τον στόχο μας, μέσα από τα δικά μας αποτελέσματα μπορούμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, θέλουμε να διατηρηθούμε στην 3η θέση και θα δούμε αν θα ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία»

Για τον Ντούρις: «Είναι αρκετά θετικό για ένα επιθετικό να σκοράρει, και πιστεύουμε ότι θα τον βοηθήσει αυτό στη συνέχεια»

Για τα νέα αποκτήματα: «Είναι νωρίς ακόμα. Αλλά όσο περνά ο χρόνος θα πηγαίνουν καλύτερα και θα προσφέρουν αυτά για τα οποία τους πήραμε».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα».