26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμος να δεχθεί με αξιοπρέπεια τον υποβιβασμό ο Εθνικός(Δηλώσεις Κίκη Φιλίππου)

Έτοιμος να δεχθεί με αξιοπρέπεια τον υποβιβασμό ο Εθνικός(Δηλώσεις Κίκη Φιλίππου)

By on 2 Φεβρουαρίου, 2018 0 14307 Views

Με αξιοπρέπεια και αυτοκριτική αντιμετωπίζουν στον Εθνικό Άχνας την υποβάθμιση της ομάδας στην Β΄κατηγορια μετά από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην Α΄κατηγορία. Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου δεν μίλησε ούτε για συνωμοσιες ούτε για αδικίες που οδηγούν την ομάδα του στην Β΄Κατηγορία…
Διαβάστε τι δήλωσε:

Για το ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί και μαθηματικά την ερχόμενη Τρίτη σε περίπτωση που ηττηθεί από το ΑΠΟΕΛ…

«Δεν θα ήθελα ποτέ να το ακούσω αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δεχόμαστε τις ήττες και τις νίκες, αλλά και το ότι υπάρχει η διαβάθμιση. Η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη στην ιστορία μας. Δυστυχώς οδηγηθήκαμε στη διαβάθμιση με τα γνωστά αποτελέσματα. Είναι γνωστά τα προβλήματα που είχαμε. Μετά τη φυγή ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένη θέση, δείξαμε αδυναμίες. Ξεκινώντας, είχαμε καλή παρουσία στο γήπεδο, αλλά δεν παίρναμε βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την κατάσταση».

Για τη νέα χρονιά…

«Μέχρι το τέλος του μήνα τελειώνουν οι υποχρεώσεις μας. Δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτό το σύστημα. Είναι άδικο για τους παίκτες που θα έχουν τόσο καιρό εκτός δράσης».

Για τους Εγκωμίτη και Πογιατζή που ανέλαβαν την ομάδα…

«Αυτά τα παιδιά είναι γέννημα θρέμμα στην ομάδα μας. Θέλουμε να τους εμπιστευτούμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα. Φέτος γελάστηκα, έκανα λάθος και εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Όταν είσαι στριμωγμένος, προσπαθείς να πιαστείς από κάπου. Εμπιστευτήκαμε κάποιους που δεν ήταν αξιόπιστοι. Το αντίθετο, δούλευαν και πίσω από την ομάδα. Κάναμε υπομονή, αλλά ήταν ένα από τα λάθη μας».

Για τον Παπαγεωργίου και το ενδιαφέρον που υπάρχει…

«Μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που είναι 20 χρονών. Είμαστε και οικογενειακοί φίλοι. Γνωρίζει και ο ίδιος ποιο είναι το καλό του. Δεν είναι έτοιμος να μπει σε μεγάλη ομάδα. Την απόφαση θα την πάρουμε μαζί».

Για το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης…

«Μιλώντας με τον κ. Παντελή μου είπε τον ενδιαφέρει. Του είπα και εγώ ότι θέλω τον Ράγιος. Το πιο σημαντικό είναι να είναι έτοιμος. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Η περίπτωση του Μάριου Ηλία που δεν έχει πάρει ευκαιρίες και ενώ είναι η τρίτη του χρονιά. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».