19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Πήρε οξυγόνο στο Δασάκι με τεσσάρα ο Άρης

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 22379 Views

Ο Άρης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε με 4-0 τον ουραγό Εθνικό και πλησίασε στον ένα βαθμό τον Ολυμπιακό. Ανώτερη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το παιχνίδι:

Η ομάδα του Άρη είχε την εδαφική υπεροχή από την αρχή της αναμέτρησης φθάνοντας μάλιστα μια ανάσα από το γκολ στο 16ο λεπτό όταν η γυριστή κεφαλιά του Μαραγκουδάκη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μπογκατίνοφ. Οι γηπεδούχοι με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά κρατούσαν το μηδέν αλλά σε ένα δίλεπτο τα δεδομένα στο παιχνίδι διαφοροποιήθηκαν. Αρχικά, στο 32ο λεπτό, μετά από σουτ του Εγγλέζου και ασταθή απόκρουση του Μπογκατίνοφ, ο Μαραγκουδάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δυο λεπτά αργότερα με κεφαλιά ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κωνσταντίνου που πέρασε ως αλλαγή ανάγκασε τον Νουρεντινόσκι σε δύσκολη απόκρουση ενώ άμεση ήταν η απάντηση του Άρη με τον δραστήριο Εγγλέζου να έχει δυο καλές στιγμές στο 53΄ και το 60΄, χωρίς όμως να σημαδέψει σωστά, κάτι όμως που έκανε με απόλυτη ευστοχία ο Κούσας με το κεφάλι στο 67ο λεπτό, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά σφραγίζοντας τη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που στην εκπνοή του παιχνιδιού έφθασε και σε τέταρτο γκολ με τον Ιονίτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Ρόγκατς, Κκονέ(46΄ Κωνσταντίνου), Xαραλάμπους, Ηλία Κ.(46΄ Ανδρέου), Κουσιάππα, Ηλία Α., Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Αρέστη(65΄ Μούσιτς), Μελάς

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκος(75΄ Πάγκαλος), Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου(69΄ Γιούσεφ), Αζίζ(60΄ Ιονίτα), Κούσας, Ταποκό