20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νοοτροπία πρωταθλητή ,ρεβάνς και κορυφή για το ΑΠΟΕΛ

Νοοτροπία πρωταθλητή ,ρεβάνς και κορυφή για το ΑΠΟΕΛ

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 982 Views

Με νοοτροπία πρωταθλητή το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια που βρήκε στο Τσίρειο και πήρε τη νίκη ρεβανς της βαριάς ήττας της περασμένης βδομάδας με ανατροπή παίζοντας και με 10 παόκτες μετά το 75΄…Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο σκορ είχε φάσεις για δεύτερο γκολ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του ημιχρόνου καιο Βάλε έκανε δώρο το δεύτρο γκολ στο ΑΠΟΕΛ.Η αντίδραση έφερε το δοκάρι στο φάουλ του Ντα Σίλβα στην φάση που ήρθε η αποβολή του Μερκή ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να φθάσουν στην ισοφάριση.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν εκδίκηση από την ήττα της περασμένης βδομάδας και το πιο σημαντικό… ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μαγκλίτσα στο 26΄, με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Άλεφ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ξανά με την πλάτη στον τοίχο, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν τα σε βάρος τους δεδομένα και έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Στο 45΄ +4 ο Ζαχίντ έφερε στα ίσα την αναμέτρηση με ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 52΄ με το σώμα του Νσούε, έπειτα από κόρνερ του Ζαχίντ και λανθασμένη έξοδο του Βάλε.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μερκή στο 73΄. Δύο λεπτά αργότερα (75΄), ο Ντα Σίλβα είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Σαντάνα, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Άλεφ, Άλαν (81΄ Σαρδινέρο), Γιάκολις, Παπουλής (64΄ Σκέμπρι), Μαγκλίτσα, Ζελάγια (73΄Ντα Σίλβα)

Στον πάγκο: Κίσσας, Πιτιάν, Αγγελή, Στυλιανού, Βασιλείου, Σπόλιαριτς, Πίττας, Χατζηβασίλης

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Νσούε, Μερκής, Πολιάκοφ, Ιωάννου, Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο (77΄ Βούρος), Ορ (46΄ Εφραίμ), Ζαχίντ, Ποτέ (71΄ Ντελατόρε)

Στον πάγκο: Γκουτίνιο, Αλεξάνδρου, Φαρίας, Αντωνίου, Σάλαϊ, Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο, Μακρής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Π. Γεωργίου, Π. Πέτρου), Κώστας Ψευδιώτης (Π. Καΐλης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλεφ, Παπουλής, Ρομπέρζ / Σόουζα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μερκής

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 6.000