26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Ο Μάστρου είπε όχι στην Ένωση

By on 26 Ιανουαρίου, 2018 0 709 Views

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ΕΝΠ – Αναγέννηση, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Β΄ Κατηγορία.

Το παιχνίδι:

Γεμάτο το πρώτο ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου». Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κολοκούδιας βρέθηκε απέναντι από τον Μάστρου, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης κράτησε ανέπαφη την εστία του, κάτι που επανάλαβε άλλες δυο φορές, σταματώντας τις προσπάθειες του Τσούρτσουριτς. Στο 30ο λεπτό ο Φωτίου ανέτρεψε τον Κολοκούδια και δόθηκε πέναλτι Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Κολοκούδιας που νικήθηκε όμως ξανά από τον εξαιρετικό Μάστρου. Κόντρα τη ροή του αγώνα, στο 40ο λεπτό η Αναγέννηση λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από γύρισμα του Γιαννακού, Κέπε και Ιωάννου δεν καταφέραν από κοντά να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στη συνέχεια ο Κωνσταντίνου με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 77ο λεπτό και ήταν για τους «βυσσινί». Έπειτα από γύρισμα του Κουμή ο Ανδρέου βρέθηκε μπροστά στον Μάστρου αλλά πλάσαρε έξω. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή ευκαιρία και πάλι με τον Ανδρέου, η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ανδρέου αποβλήθηκε στο 90+4΄με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαννακού, Σελεστίνο, Αντωνίου, Γκένοφ/Φωτίου, Θεράποντος, Βλασόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ανδρέου

ΕΝΠ: Ρομέρο, Λεονάρντο, Κουμής(90΄ Γκένοφ), Σολάρι, Ανδρέου, Σελεστίνο, Κολοκούδιας, Αντωνίου, Κυριάκου, Πιερέττης, Τσουρτσουριτς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Γιαννακού(84΄ Νικολάου), Θεράποντος(76΄ Βέσλεμ), Γαντάσια, Κουλούρης, Βλασόπουλος, Σωτηρίου, Κέμπε (57΄ Στέπσιτς), Κωνσταντίνου, Ιωάννου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσης Αναστάση

ΒΟΗΘΟΙ: Σ. Παπακώστας, Α. Βίκτωρος