29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζει ότι είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας…

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζει ότι είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας…

By on 25 Ιανουαρίου, 2018 0 772 Views

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ , ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

“Χθες ο Απόλλωνας έκανε μια πολύ εμφάνιση που του δίνει και ψυχολογία αφού κέρδισε τον πρωταθλητή μέσα στην έδρα του. Είναι ένα στοίχημα για εμάς να διορθώσουμε την κακή αγωνιστική εικόνα που είχαμε χθες και να πάμε στο Τσίρειο με στόχο τη νίκη και να επανέλθουμε στην κορυφή. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Χθες ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε καμία σχέση με το ΑΠΟΕΛ που βλέπουμε τα τελευταία 13 παιχνίδια. Γνωρίζουμε τα λάθη που έχουμε κάνει και απομένουν πέντε μέρες για να προετοιμαστούμε και να πάμε για την νίκη στο Τσίρειο.Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Απόλλωνα δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.

Όπως αναφέραμε, αποτελεί προσβολή για εμάς χθες. Ότι έκανε ο Απόλλωνας του έβγαινε, εμείς μαρκάραμε με τα μάτια. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τα λάθη μας, θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό με περισσότερες επιλογές και περισσότερη θέληση για την νίκη.

Το επόμενο παιχνίδι δεν είναι επαναληπτικός Κυπέλλου και δεν μας φοβίζει τίποτα. Μετράμε ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, είναι η ίδια ομάδα που είχε εντυπωσιάσει τα προηγούμενο διάστημα. Είναι και η μοναδική ομάδα της ομάδας που έχει κερδίσει όλες τις υπόλοιπες εκτός από τον Απόλλωνα.

Μπορούμε να ακούσουμε αποδοκιμασίες ακόμα και σε κάποια διαστήματα ενός αγώνα του 8-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Εγώ αυτό που διαπιστώνω είναι ότι υπάρχει ωριμότητα από πλευράς κόσμου για να μην ισοπεδώσει. Αναγνωρίζει ότι είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Νιώθουμε ότι προσβάλαμε τον κόσμο με την απόδοσή μας. Αν υπήρξε οποιαδήποτε αντίδραση είναι απόλυτα κατανοητό και φυσιολογικό. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Εγώ στέκομαι στην ωριμότητα του κόσμου, ότι θα είναι και την επόμενη Τετάρτη δίπλα στην ομάδα, για να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων θα είναι στην διάθεση οι Ενσούε, Πολιάκοφ και ο Ντελατόρε. Αισιοδοξούμε ότι θα επιστρέψει και ο Καρλάο, μέχρι την Κυριακή. Θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια ο προπονητής, αυξάνονται οι επιλογές για να μπορέσει να αποφασίσει πιο ιδανικά ποιους θέλει να επιλέξει για το παιχνίδι”.