19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΙΕΧΟΥ:Η Ανόρθωση θα είναι πάντα στην καρδιά μου.Πονάω που φεύγω..

ΣΙΕΧΟΥ:Η Ανόρθωση θα είναι πάντα στην καρδιά μου.Πονάω που φεύγω..

By on 22 Ιανουαρίου, 2018 0 637 Views

O Αμπτουλαχί Σιεχού στη διάρκεια δηλώσεων του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active μίλησε για την αποχώρηση του και τα αισθήματα του για την Ανόρθωση..

O Νιγηριανός ανάφερε πως φεύγει γιατί θέλει να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής, τόνισε εκ νέου πως η Ανόρθωση είναι η οικογένεια του, ενώ υποσχέθηκε πως εάν επιστρέψει στο νησί μας, θα είναι μόνο για την Ανόρθωση.

Για τα συναισθήματα του τώρα που φεύγει από την Ανόρθωση: «Το Σάββατο ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση και το πιο σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε. Είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσω το πώς αισθάνομαι, αυτά έχει όμως η ζωή και το ποδόσφαιρο. Είμαι λυπημένος γιατί φεύγω από την Ανόρθωση νομίζω ότι και ο κόσμος θα καταλάβει ότι φεύγω για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής».

Τι κρατάει από την παρουσία του στην Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση θα παραμείνει πάντα στην καρδιά μου. Είναι το σπίτι, η οικογένεια μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο στο τέλος του παιχνιδιού. Θα μείνει στην καρδιά μου και το ίδιο θα μείνει στην οικογένεια μου που παρακολούθησε το ματς από τη Νιγηρία. Αυτό θα το θυμάμαι για πάντα και ελπίζω ο κόσμος να με θυμάται για πάντα».

Τι σημαίνει για αυτόν η Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση είναι ολόκληρη οικογένεια. Όποιος ποδοσφαιριστής έρθει στην ομάδα οι οπαδοί τον αγκαλιάζουν και τον στηρίζουν. Είναι κάτι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, η Ανόρθωση είναι κάτι περισσότερο από ένας Σύλλογος και για μένα θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου».

Τι του πρόσφερε η Ανόρθωση όλα αυτά τα χρόνια: «Ήξερα πως όταν θα έμπαινα στο γήπεδο θα έπρεπε να δίνω το 200% των δυνατοτήτων μου και για τους οπαδούς. Όποτε αγωνιζόμουν ήθελε να ήμουν πολύ καλός για τους οπαδούς και την Ανόρθωση».

Για το πως νιώθει τώρα που φεύγει από την Κύπρο: «Δεν είναι καλά τα συναισθήματα μου, ξέρω ότι η ομάδα κυνηγάει τους στόχους της. Δεν νιώθω καλά που φεύγω, η ομάδα όμως μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Και με τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν μπορεί να πετύχει τους στόχους της».

Γιατί έκλαψε μετά τον αγώνα με τον Εθνικό: «Με ήθελαν εδώ το ξέρω και οι οπαδοί και οι συμπαίχτες μου και η διοίκηση. Αν μπορούσα να κάνω κάτι θα το έκανα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα έφευγα από την ομάδα και χθες οι οπαδοί μου έδειξαν πως εδώ είναι το σπίτι και η οικογένεια μου. Και τώρα που σας μιλώ πονάω μέσα μου που φεύγω».

Για τα μηνύματα αγάπης που ήρθαν στον Active: «Είναι μία υπόσχεση που δίνω στον κόσμο της Ανόρθωσης, ότι αν και εφόσον επιστρέψω στην Κύπρο για να παίξω ποδόσφαιρο, θα το κάνω μόνο για την Ανόρθωση».

Η πιο χαρούμενη στιγμή του στην Ανόρθωση: «Δεν έχω κακές στιγμές στην Ανόρθωση. Τα δύο χρόνια που έζησα εδώ ήταν υπέροχες στιγμές. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι».