24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Πήρε με τον Ντουγκλάου ζόρικη πρόκριση

By on 17 Ιανουαρίου, 2018 0 600 Views

Η Ανόρθωση ήταν ανώτερη από την Αγία Νάπα, προηγήθηκε με τον Ντουγκλάο αλλά στο φινάλε ισοφαρίστηκε από τον Ομάρ και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, όμως η πρόκριση πήγε στην «Κυρία», μετά το 3-2 που νίκησε στο πρώτο παιχνίδι.

Το παιχνίδι:

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε την εδαφική υπεροχή στο παιχνίδι και παρά τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Λέβι, η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν σαφώς ανώτερη από την Αγία Νάπα, που με το 3-2 που ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, κρατήθηκε «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η πρώτη καλή στιγμή για την «Κυρία» ήταν στο 10΄ με ένα σουτ του Καλό ενώ μέσα σε ένα δίλεπτο (13΄-15΄) είχε δυο δοκάρια. Πρώτα με το πλασέ του Καμαρά και ακολούθως με την σέντρα σουτ του Αράζ, που σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Παναγιώτου. Η υπεροχή της Ανόρθωσης συνεχίστηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου ενώ στο 41΄, κόντρα στη ροή του ματς, η Αγία Νάπα είχε καλή στιγμή να σκοράρει όταν ο Ομάρ έφυγε στη πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε στον Χαρούς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι αλλά δεν βρήκε στόχο, στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλή ευκαιρία για την Αγία Νάπα όταν ο Παναγιώτου βρέθηκε σε καλή θέση στο 54΄ αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Η Ανόρθωση απάντησε δυο λεπτά αργότερα με σουτ του Βίκτορ που πέρασε έξω, ενώ οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν και πάλι στο 59΄ με την κεφαλιά του Ομάρ να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια. Οι ισορροπίες διαφοροποιήθηκαν στο 64ο λεπτό όταν ο Στυλιανού απέκρουσε με το χέρι το σουτ του Αράζ και αποβλήθηκε απευθείας, ενώ η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντουγκλάο. Εκεί που όλα έδειχναν πως η «Κυρία» θα έφθανε σε δεύτερη νίκη, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ομάρ με δυνατό σουτ ισοφάρισε, αλλά η πρόκριση πήγε στην Ανόρθωση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκονζάλες/Καλό, Ντουγκλάο.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Στυλιανού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

ΒΟΗΘΟΙ: Στέλιος Νικήτα, Κυριάκος Σωκράτους

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παναγιώτου, Π. Πάρης, Ομάρ, Στυλιανού, Γιουκαρής (81΄ Ζανέττου), Λαφάρζ, Μαχάττος(75΄ Γεωργίου), Μενσά, Σλόουι(46΄ Μάρκου), Περατικός, Γκονζάλες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χαρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πηλέας, Σιεχού, Βίκτορ, Οικονομίδης, Αράζ(68΄ Αρτυματάς-78΄ Πράνιτς), Καρλίτος, Ματθαίου(52΄ Άλβες), Καμαρά.