29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανάσα για τη Ν.Σαλαμίνα ,θηλειά στο λαιμό του Εθνικού

Ανάσα για τη Ν.Σαλαμίνα ,θηλειά στο λαιμό του Εθνικού

By on 13 Ιανουαρίου, 2018 0 994 Views

Η Νέα Σαλαμίνα πέρασε με νίκη από το Δασάκι σ ’ένα παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου.Επικράτησε με το εμφατικό 0-3 του Εθνικού και πήρε ανάσα και οξυγόνο για τη συνέχεια ενώ η ομάδα της Άχνας έμεινε στο βυθό και οι ελπίδες της για σωτηρία εξανεμίστηκαν..

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καρλάο με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο Πόλιανετς. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Κούσουλου που ήταν αρκετά δραστήριος. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλά δομημένη ομάδα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Οι νεοαποκτηθέντες έδειξαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία αφού είχαν εξαιρετική παρουσία. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άφησε τον Εθνικό να την απειλήσει ιδιαίτερα αφού η πρώτη του καλή φάση για γκολ ήταν στο 65΄. Με αυτή της την νίκη η Σαλαμίνα πάει στους 15 βαθμούς και προσπερνά τον Άρη (σ.σ αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κ στις 19:00).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Ρόκατς, Κιπιάνι, Ιλουρίτζε (80′ Κ. Ηλία), Κυπριανού, Σικάρσκι, Παπαγεωργίου, Ιωάννου (54′ Α. Ηλία), Κάστρο (15′ Χαραλάμπους), Αρέστη, Ντόμπνια.

Στον πάγκο: Πρότζεκ, Πογιατζής, Χάτζιαρος, Οκκονέ, Μούσιτς, Ενέσκου, Φιλίποφ, Μουλαζίμης.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Καρώ, Κούσουλος, Νταμάχου, Παπαδόπουλος (82′ Λεμέσιος), Τιάγκο, Μιντίκκης, Καρλάο (90′ Μπριτζίτο), Κορέια, Ρέινολντς, Ελουντού (88′ Πόλιανετς) .

Στον πάγκο: Κίρεφ, Σεργίου, Βοσκανιάν, Μακρίεφ, Κυπριανού, Μανογιάν, Σιαθάς, Μπριτζίτο, Χατζηκωνσταντή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μ. Μαρίνου – Ε. Ευαγόρου) Κ. Ψευδιώτης (Α. Γεωργίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρόκατς, Αρέστη / Κούσουλος

ΓΗΠΕΔΟ: Δασάκι

ΘΕΑΤΕΣ:700