Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Σήμερα η κηδεία του Ντούσαν Μιτόσεβιτς

8 Ιανουαρίου, 2018
767 Views
0 Comments
Σήμερα η κηδεία του Ντούσαν Μιτόσεβιτς

Κηδεύεται σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στον Iερό Nαό Κοσμά Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ως γνωστό ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς απεβίωσε την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Αποτελεί αναμφίβολα τον πιο πολυνίκη από πλευράς τροπαίων προπονητή της Ανόρθωσης. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς ήρθε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1996 υπο την διοίκηση Κίκη Κωνσταντίνου και κατάφερε και συνέδεσε το όνομα του, με τη χρυσή εποχή της Ανόρθωσης.

Στην ομάδα μας, είχε δύο θητείες. Στην πρώτη επιτυχημένη θητεία του, υπό την καθοδήγηση του Μιτόσεβιτς η Ανόρθωση κέρδισε οκτώ τρόπαια. Τέσσερα πρωταθλήματα [1997-2000], ένα κύπελλο το 1998 και τρεις ασπίδες [1998-2000]. Το καλοκαίρι του 2001 ένεκα των σαρωτικών αλλαγών αποχώρησε για να επιστρέψει για ένα δίμηνο και περί τα τέλη του 2003.

Στον πάγκο της Ανόρθωσης, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς έγραψε 201 συμμετοχές και αποτελεί τον δεύτερο σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας. Είναι ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους, περισσότερα πρωταθλήματα και περισσότερες ασπίδες.Μετά την Ανόρθωση εργάστηκε στην ΑΕΚ,τον Απόλλωνα,τον Άρη,την Πέγεια ,τον Ερμή ενώ δούλεψε και σε ομάδες της Ελλάδας.Συνδέθηκε με την Κύπρο,πήρε υπηκοότητα και ήταν ο μόνιμο τόπος διαμονής της οικογένειας του η Λεμεσός.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>