27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Με Gala Dinner υποδέχθηκε το 2018 η Ομόνοια Αραδίππου (pics)

By on 5 Ιανουαρίου, 2018 0 1068 Views

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης (04/01) το ετήσιο Gala Dinner της Ομόνοιας Αραδίππου.

Η εκδήλωση στο κέντρο «Αστέρια» στην Αραδίππου έγινε με αφορμή την έλευση του νέου έτους 2018 κατά το οποίο η Ομόνοια συμπληρώνει 89 χρόνια ζωής και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Το παρών τους έδωσαν επίσης ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο ευρωβουλευτής, Λευτέρης Χριστοφόρου.

Εκεί ήταν επίσης και οι βουλευτές Αννίτα Δημητρίου, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, Ονούφριος Κουλλάς, Γιώργος Γεωργίου, Ευθύμιος Δίπλαρος και Δημήτρης Δημητρίου, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος και ο εκπρόσωπος της «Κυρίας» στην ΚΟΠ, Μιχάλης Ππεκρής.

Το Gala Dinner προλόγισε ο πρόεδρος των «Περιστεριών», Γεώργιος Χατζηματθαίος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πολυεπίπεδο αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που παρήγαγε για ακόμα μία χρονιά ο σύλλογος της Αραδίππου, αλλά και νύξη στην πορεία κατασκευής και ανακαίνισης του οικήματος που διαθέτει στην πλατεία Αποστόλου Λουκά.

Στην παρουσία 300 περίπου φίλων και μελών του συλλόγου, η δημοφιλής παραγωγός, Xριστιάνα Αρτεμίου, παρουσίασε με το δικό της στυλ την ιστορία των Αραδιππιωτών, ενώ τον λόγο πήραν πέραν από τους επίσημους προσκεκλημένους και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ευαγγελίδης και ο νυν προπονητής, Μαρίνος Σατσιάς.

Φωτορεπορτάζ: