pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me
Like

Χρειάζονται τον χρόνο τους οι μεταγραφές που θέλει το ΑΠΟΕΛ

5 Ιανουαρίου, 2018
469 Views
0 Comments
Χρειάζονται τον χρόνο τους οι μεταγραφές που θέλει το ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαβουλεύσεις και σε αναμονή για την ολοκλήρωση των μεταγραφών που θέλει.Ενσούι και Οφόρι είναι προ των πυλών ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίει η κατάσταση με τα συμβόλαια που έχουν στις ομάδες τους. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλισε στο supersportfm 104 για όλα τα θέματα που αφορούν στο ΑΠΟΕΛ:
Για την παρουσία του στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ…
«Πήγαμε με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη ως αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ αποτίνοντας φόρο τιμής σε έναν μεγάλο άνθρωπο και προπονητή. Ήταν συνυφασμένος το όνομα του με τον ΟΦΗ αλλά το μοναδικό πρωτάθλημα που κατέκτησε ήταν με το ΑΠΟΕΛ. Ήταν πολλά τα γνώριμα ποδοσφαιρικά πρόσωπα που ήταν εκεί. Ο Γκέραρντ παρά το γεγονός ότι βασανίστηκε ήταν ένας άνθρωπος που χάρηκε την ζωή. Όταν πήγαμε εκεί στο χωριό καταλάβαμε πόσο πολύ τον αγαπούσα. Ο Ιερέας της περιοχής είπε ότι ήταν ένας άνθρωπος φωτεινός και τον θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο».

Για το παιχνίδι με την Αλκή…
«Και το επόμενο παιχνίδι θα είναι χωρίς τον κόσμο μας. Το είπα και πριν το ματς με τον Άρη είναι πολύ άσχημο πράγμα όσες φορές και να το ζήσεις. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό την Κυριακή. Ήταν ένα ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί η ομάδα μετά την διακοπή. Στο πρώτο μέρος συνεχίσαμε στο εορταστικό κλίμα. Τώρα προχωράμε από το δεύτερο ημίχρονο, είναι μικρή η προετοιμασία και οφείλουμε να προλάβουμε τον χρόνο και να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με την Αλκή».

Μέσα στον Ιανουάριο θα ολοκληρωθούν και τα παιχνίδια που έχουν κάποιες ομάδες στο χέρι…
«Όταν ολοκληρωθούν τα εκκρεμή παιχνίδια θα ξέρουμε την γενική αλήθεια. Τώρα βλέπουμε την ειδική αλήθεια που μας βρίσκει στην 3η θέση».

Για τα αγωνιστικά…
«Το σκηνικό παραμένει το ίδιο στα αγωνιστικά με την διαφορά της επιστροφής του Λάγο μετά την ίωση. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης».
Ο Πολιάκοφ είναι έτοιμος να αγωνιστεί;
«Την ετοιμότητα του κάθε ποδοσφαιριστή την κρίνει το γυμναστικό επιτελείο και ο προπονητής. Ο κ. Δώνης τοποθετήθηκε, ότι ο Πολιάκοφ είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ντελατόρε θέλει ακόμα λίγο χρόνο, εξάλλου τον έχει μιας και θα εγγραφεί από βδομάδας».

Για τους Ενσούε και Οφόρι…
«Οι δύο ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν ο Οφόρι και ο Ενσούε, βρισκόμαστε σε συζητήσεις μαζί τους εδώ και πέντε μέρες. Έχουν συμβόλαια με άλλες ομάδες και υπάρχει μια πολυπλοκότητα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για να επέλθει συμφωνία. Από την στιγμή που κάποια μέρη της εξίσωσης δεν ξεκαθάρισαν τότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Γνωρίζουμε την πρόθεση των παικτών και γνωρίζουν και οι παίκτες τις γίνεται με τα συμβόλαια που έχουν. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πράγματα που χρειάζονται τον χρόνο τους».

Για το θέμα ενδιαφέροντος ομάδων για τον Ζαχίντ…
«Δεν σημειώθηκε κάποια νεότερη εξέλιξη. Ήρθε η πρόταση την απορρίψαμε και μείναμε μέχρι εκεί».

Με τους τραυματίες τι συμβαίνει;
«Δεν άλλαξε κάτι στο πλάνο αναφορικά με τον ορίζοντας επιστροφής ποδοσφαιριστών. Και ο Βάτερμαν και ο Μιλάνοφ πάνε καλά και εντός χρονοδιαγράμματος».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>
pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me