20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιβλητική πεντάρα για το ΑΠΟΕΛ με εκρηκτικό β’ ημίχρονο

Επιβλητική πεντάρα για το ΑΠΟΕΛ με εκρηκτικό β’ ημίχρονο

By on 3 Ιανουαρίου, 2018 0 987 Views

Στο Α’ημίχρονο δυσκολεύτηκε αφού το γρήγορο γκολ εφησύχασε το ΑΠΟΕΛ και ο Άρης ισοφάρισε δύο φορές ενώ είχε και δοκαρι.Στο β’ημίχρονο όμως ανέβασε ρυθμούς το ΑΠΟΕΛ και έφθασε στο επιβλητικό 5-2 αξιοποιόντας την υπεροχή του αλλά και τις αδυναμίες του Άρη στην άμυνα και την ατυχή βραδιά του Νουρεντινόφσκι.

Από δύο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Μοράις (3΄ και 69΄), με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, αλλά και ο Ντε Καμάργκο (29΄ και 46΄), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Εμπεσίλιο στο 83΄. Για τον Άρη που κόντραρε τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαν δίκτυα οι Ενγκολόκ (24΄) και Ιονίτσα (35΄).Στο 44′ είχε δοκάρι ο Μαραγκουδάκης σε μια φάση που ο Πέρεθ με άστοχη έξοδο υπέπεσε σε πέναλτι που δεν δόθηκε.

Στους 36 βαθμούς έφτασε το ΑΠΟΕΛ, που πέτυχε Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Αντίθετα, ο Άρης παραμένει στη ζώνη της διαβάθμισης με 10 βαθμούς.

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Μοράις, Βούρος, Μερκής, Αντωνίου (46΄ Μπερτόλιο), Ορ, Σόουζα, Ζαχίντ (74΄ Εφραίμ), Εμπεσίλιο, Σάλαϊ (80΄ Αλεξάνδρου), Ντε Καμάργκο

Στον πάγκο: Γκουτίνιο, Ποτέ, Γκρούμπατς, Φαρίας, Μακρής, Άδωνη, Ιωάννου, Αλωνεύτης

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Α. Κυριάκου, Μουλόπουλος, Μαμμίδης, Ευσταθίου, Ράντου (65΄ Γιούσεφ), Ενγκολόκ (74΄ Παναγή), Παχίπης, Φράγκος, Ιονίτσα, Μαραγκουδάκης (46΄ Πάγκαλος)

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Μαλεκκίδης, Ε. Κυριάκου, Δημοσθένους, Χαραλάμπους

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρίστος Νικολαίδης (Παύλος Γεωργίου – Γιώργος Σάββα), 4ος Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου, Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Εμπεσίλιο / Φράγκος (3η)

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 390