24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πλήρωσε την αφλογιστία της η Ανόρθωση.Έμεινε στο 0-0 με την Δόξα

Πλήρωσε την αφλογιστία της η Ανόρθωση.Έμεινε στο 0-0 με την Δόξα

By on 2 Ιανουαρίου, 2018 0 6403 Views

Η Ανόρθωση πλήρωσε την αστοχία της αφού είχε πολλές ευκαιρίες αλλά η Δόξα με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της Γκρεμσλ, κράτησε και το πρώτο παιχνίδι του 2018 ολοκληρώθηκε ισόπαλο 0-0.Η αφλογιστία και η μετριότατη παρουσία του Καμαρά στοίχισαν στην ομάδα του Λέβι που για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει παρά την υπεροχή της και τις πολλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι:

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε την εδαφική υπεροχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ωστόσο ήταν αναποτελεσματική. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ποτέ με τον Σισέ, πότε με τον Καμαρά, έπειτα από πάσες των Ράγιος και Γκάντσεφ, αλλά ο Γκρέμσλ και η αστοχία διατήρησαν το μηδέν παθητικό. Η Δόξα έφτιαξε την πρώτη της ευκαιρία στο 13΄ με το σουτ του Σαντίκ να σταματάει στον Χαρούς ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ντουγκλάο ενέργησε σωτήρια στο σουτ του Παπαφώτη. Η Ανόρθωση διατήρησε την υπεροχή της αλλά ο Καμαρά δεν ήταν ουσιαστικός σε καμία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου η παρέμβαση του Ντουγκλάο στο δυνατό σουτ του Σαντίκ ήταν αυτή που διατήρησε το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος με τον Ράγιος να γυρίζει στο 50ο λεπτό και τον Καμαρά να μην μπορεί να κάνει το σουτ. Ο επιθετικός από την Γουινέα ήταν μοιραίος και στη φάση του 60ου λεπτού όταν ο Γκάντσεφ του έδωσε μπάλα αλλά το σουτ του σταμάτησε πρώτο στον Γκρεμσλ και ακολούθως στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα με ωραία κίνηση και ευθύβολο σουτ, ο ΑΡάζ ανάγκασε τον Αυστριακό τερματοφύλακα της Δόξας σε νέα εξαιρετική απόκρουση. Παρά τις προσπάθειες της Ανόρθωσης, η Δόξα κράτησε και απέσπασε ισοπαλία 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Μασιάς.

ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Σωτηρίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Μπα, Ρεδόνδο, Παπαφώτης(79΄ Κυριάκου), Κάρλος(86΄ Κιφουετί), Γουίλσον, Ασαμόα, Ιωάννου, Ζατλ, Σαντίκ, Πουτζιουρής(58΄ Ενινφούλ)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χαρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Σιεχού(90+3΄ Αρτυματάς), Καμαρά(80΄ Καλό), Αράζ, Οικονομίδης(73΄ Άλβες), Σισέ, Γκάντσεφ, Ράγιος.