Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο Σοφοκλέους ζητά εισιτήρια για τους Αελίστες

2 Ιανουαρίου, 2018
470 Views
0 Comments
Ο Σοφοκλέους ζητά εισιτήρια για τους Αελίστες

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, τοποθετείται Παπευθυνόμενος στην ΚΟΠ μετά την παρέμβαση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνης Λοïζίδου Νικολαΐδου.

Αναλυτικά:

Επικοινωνούμε σήμερα για δεύτερη φορά μαζί σας ύστερα από την σημερινή παρέμβαση της Επιτρόπου Προστασιας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κας Ειρηνης Λοϊζίδου Νικολαιδου και σας καλούμε για άλλη μια φορά να αποσύρετε ΑΜΕΣΑ το μέτρο που έχετε αποφασίσει σε σχέση με τον τρόπο προπώλησης εισιτηρίων για τους φιλους της ομάδας μας ενόψει του αυριανού ντέρμπι Απόλλωνα – ΑΕΛ.

Έγινε σήμερα παρέμβαση από την κα Επίτροπο, η οποία δείχνει ξεκαθαρα ότι αυτό που γίνεται τη δεδομένη στιγμή είναι παράνομο και ως εκ τούτου σας καλούμε οπως το τερμάτισετε και επιτρέψετε στον γηπεδούχο να εκδόσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομαδας μας.

Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρήσουμε ότι αυτό το μέτρο γίνεται για να εξυπηρετήσει καταστάσεις στον συγκεκριμένο αγώνα αφού είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ισχύσει στο μέλλον.

Σημειώνουμε δε, ότι αυτή η απόφασή σας όπως την εφαρμόσατε παραβιάζει κάθε μέτρο ισότητας και ισονομίας, αφού το μέτρο αφορά μόνο τους φιλοξενούμενους φιλάθλους που στην προκειμένη περίπτωση ειναι οι ΑΕΛίστες.

Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος ΑΕΛ

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>