pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me
Like

Οι κορυφαίοι του αθλητισμού θα τιμηθούν στις 9 Ιανουαρίου.Το αριστείο στο Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου

1 Ιανουαρίου, 2018
824 Views
0 Comments
Οι κορυφαίοι του αθλητισμού θα τιμηθούν στις 9 Ιανουαρίου.Το αριστείο στο Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 2017

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, στην παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, η βράβευση των Άριστων Αθλητών της χρονιάς. Στην ετήσια αυτή εκδήλωση, που διοργανώνει η ΕΑΚ υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, θα τιμηθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες και ομάδες της χρονιάς, καθώς επίσης άτομα και σωματεία, για τις διακρίσεις ή και προσφορά τους στον κυπριακό αθλητισμό. Ιδιαίτερη έμφαση στην εκδήλωση της 9ης Ιανουαρίου θα δοθεί στο Αριστείο της ΕΑΚ, το οποίο θα απονεμηθεί στο Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου. Το εν λόγω εκπαιδευτικό Ίδρυμα συμπλήρωσε, κατά τη διάρκεια του 2017, κύκλο ζωής 100 χρόνων και είναι το μοναδικό το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία στην κατεχόμενη γη μας, εκπαιδεύοντας τους εγκλωβισμένους μαθητές.
Στο αθλητικό επίπεδο, η παρουσία των Κύπριων αθλητών το 2017 ήταν, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη, σε διάφορα αθλήματα. Κατά τα διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν, λοιπόν, οι επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όπως επίσης το ήθος και η προσφορά ανθρώπων του αθλητισμού. Ξεχωριστή θα είναι και η βράβευση του Οργανισμού «Γκολ στη ζωή», ενός φιλανθρωπικού Ιδρύματος, που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά πολλών πρώην και νυν ποδοσφαιριστών και που έχει ως μοναδικό στόχο να βοηθά τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Η καταμέτρηση των ψήφων στο δημοψήφισμα ανάμεσα στα μέλη της ΕΑΚ έχει ολοκληρωθεί και οι πέντε αθλητές, οι πέντε αθλήτριες και οι τρεις ομάδες που θα βραβευτούν έχουν ως ακολούθως (με αλφαβητική σειρά, αφού η τελική κατάταξη θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της βράβευσης):
ΑΝΔΡΕΣ: Γιώργος Αχιλλέως (σκοποβολή), Παύλος Κοντίδης (ιστιοπλοϊα), Απόστολος Παρέλλης (στίβος), Πιέρος Σωτηρίου (ποδόσφαιρο), Μίλαν Τραϊκοβιτς (στίβος)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Άντρη Ελευθερίου (σκοποβολή), Κυριακή Κουττούκη (ταε κβο ντο), Νεκταρία Παναγή (στίβος), Ταγκμάρα Χάντζλικ (στίβος), Άντρη Χριστοφόρου (ποδηλασία)
ΟΜΑΔΕΣ: ΑΠΟΕΛ (ποδόσφαιρο), Απόλλων (ποδόσφαιρο), Ομόνοια (βόλεϊ)
Εξάλλου, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΚ οριστικοποίησε τον κατάλογο των υπολοίπων βραβεύσεων, ο οποίος έχει ως ακολούθως:
ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΕΑΚ: Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου
ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ»: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ποδοσφαιριστής)
ΕΠΑΘΛΟ «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» (απονέμεται σε άτομα ή σωματεία που εκπροσωπούν επάξια την Κύπρο στο εξωτερικό): Νίκος Καρτακούλλης (ακαδημαϊκός)
ΕΠΑΘΛΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Κώστας Σχίζας (ιατρός)
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 2016-17: ΑΠΟΕΛ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΥΝΑ 2016-17: ΑΠΟΕΛ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ 2016-17: Ματ Ντάρμπισαϊρ (Ομόνοια)
ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Νεόφυτος Νικολάου (σκοποβολή), Καρολίνα Πελενδρίτου (κολύμβηση)
ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ: Μενέλαος Ευσταθίου (τένις), Παναγιώτα Χαραλάμπους (σκοποβολή)
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Κεραυνός Στροβόλου (μπάσκετ), Εθνική ομάδα Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων (floorball), Ιωάννης Νεάρχου (μεταμοσχευμένος αθλητής μπόουλιγκ), Νίκος Καζίνος (μεταμοσχευμένος αθλητής μπόουλιγκ)
Η τελετή βράβευσης των Άριστων Αθλητών της χρονιάς είναι εδώ και πολλά χρόνια η κορυφαία στο είδος της στην πατρίδα μας και όπως έχει ήδη αναφερθεί, θα την τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Επίσης, έχουν προσκληθεί η πολιτική ηγεσία του τόπου, υπουργοί, βουλευτές, η ηγεσία του ΚΟΑ και της ΚΟΕ, καθώς επίσης όλοι οι αθλητικοί φορείς.
Η ΕΑΚ θα ήθελε, με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσει και δημόσια τους δύο μεγάλους χορηγούς της, ΑΕ ΟΠΑΠ Κύπρου και Cytavision, την εταιρεία Hercules, που κατασκευάζει και προσφέρει τα έπαθλα της γιορτής των Άριστων Αθλητών τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια, καθώς επίσης το ΡΙΚ, που θα μεταδώσει απευθείας την εκδήλωση.

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>
pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me