pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me
Like

Ο Α.Σοφοκλέους διαφωνεί και επικρίνει

29 Δεκεμβρίου, 2017
478 Views
0 Comments
Ο Α.Σοφοκλέους διαφωνεί και επικρίνει

Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι:

Α) Μέσω του εκπροσώπου της στην ΚΟΠ απέστειλε συγκεκριμένες προτάσεις που σκοπό έχουν την καταπολέμηση των φαινομένων βίας καθώς και την αντικατάσταση της κάρτας οπαδού του κυρίου Ιωνά με την κάρτα φιλάθλου της κάθε ομάδας ξεχωριστά, όπου με την κάρτα αυτή η κάθε ομάδα θα τηρεί ξεχωριστά και με δική της αποκλειστική ευθύνη τα στοιχεία του κατόχου της και χωρίς την συγκεκριμένη κάρτα ουδείς φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο και επομένως να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του.
Η ΑΕΛ έχει θεσπίσει και θέσει σε λειτουργία εδώ και 3 συναπτά έτη τον δικό της τρόπο ταυτοποίησης των φιλάθλων μας μέσω της κάρτας του προγράμματος “Η ΑΕΛ είσαι ΕΣΎ” με απόλυτη επιτυχία, αφού χρησιμοποιήθηκε για την διάθεση των εισιτηρίων τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες μας.(Στον τελευταίο αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν περί νομιμότητας της ταυτοποίησης το σύστημα μας δεν λειτούργησε).

Β) Ουδέποτε εξουσιοδότησε τον εκπρόσωπό της στην ΚΟΠ να ψηφίσει ή να δώσει την συγκατάθεσή του στην απόφαση της ομοσπονδίας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων μέσω του συστήματός της.

Γ) Είναι γεγονός ότι κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο και μέχρι τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ δεν είχαν παρατηρηθεί σοβαρά κρούσματα βίας.
Την απόλυτη ευθύνη για το όσα συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα την φέρει η Επιτροπή Διαιτησίας που όρισε τον διαιτητή Δημήτρη Μασιά, έναν διαιτητή που παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν από εμάς αμφιβολίες για τις ικανότητές του, εντούτοις υπήρχαν πολλοί λόγοι που θα έπρεπε να εξαιρεθεί στον συγκεκριμένο αγώνα.
Αν παρατηρούσαν οι κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας και μετρούσαν τις αντιδράσεις του κόσμου για τον ορισμό του εν λόγω διαιτητή, που σε συνδυασμό με την παρουσία στον πάγκο της ομάδας του ΑΠΟΕΛ του προπονητή κ. Δώνη (χωρίς να έχουμε την παραμικρή μομφή εναντίον του αντίπαλου προπονητή ή του Σωματείου) θα διέκριναν ότι οι ισορροπίες που θα επικρατούσαν στην κερκίδα της ΑΕΛ θα ήταν ιδιαίτερα λεπτές και στην παραμικρή αφορμή που θα δινόταν, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ελεχθεί ο κόσμος.
Δυστυχώς και παρά τις ενέργειες της επίσημης ΑΕΛ για τον διορισμό του κ. Μασιά η απόφαση παρέμεινε αναλλοίωτη, με θλιβερό απολογισμό τα επεισόδια που επακολούθησαν. Πιστεύουμε ότι εάν δεν δημιουργούνταν οι παρόμοιες συνθήκες, όπως αυτές του αγώνα του 2014 , δηλαδή διακοπή του αγώνα λόγω του τραυματισμού του ball boy ,ο αγώνας θα διεξάγονταν κανονικά και θα τελείωνε χωρίς επεισόδια, ενώ η διαιτησία του αγώνα ήταν άψογη μέχρι και την στιγμή της διακοπής.

Δ) Ακέραια ευθύνη φέρει και η Αστυνομία αφού δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση σε δύο πανομοιότυπές καταστάσεις, αφού το Μάιο του 2014 και ενώ η κερκίδα της ΑΕΛ είχε αδειάσει από τους φιλάθλους μας δεν δέχθηκε να συνεχιστεί ο αγώνας, το 2017 με γεμάτες τις κερκίδες και εν μέσω καταιγισμό αντικειμένων και επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, απεφάνθη ότι το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί κανονικά παρά τις έντονες αντιδράσεις της επίσημης ΑΕΛ ότι ο αγώνας δεν μπορεί να ξαναρχίσει.

Κύριοι το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του Λαού και πρέπει πρώτα και κύρια να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων επεισοδίων, εκτιμώντας και προσμετρώντας όλους τους παράγοντες για την αποτροπή τέτοιων θλιβερών φαινομένων και όχι εκ των υστέρων με μέτρα αποτροπής της προσέλευσης των φιλάθλων. Η ευθύνη βαραίνει όλους για αυτό.

Απευθύνω ανοικτή πρόσκληση για άμεση συνάντηση προς όλους τους Προέδρους των άλλων Σωματείων ούτως ώστε να πάρουμε εμείς τις αποφάσεις για την καταπολέμηση και την εξάλειψη αυτού του θλιβερού φαινομένου.

Επίσης καλούμε τους συνδέσμους φιλάθλων όλων των μεγάλων ομάδων όπως πράξουν και αυτοί το ίδιο, καθίσουν και αυτοί στο τραπέζι των ευθυνών και ασχοληθούν και οι ίδιοι με την αρνητική τροπή που παίρνει σιγά σιγά το αγαπημένο άθλημα του λαού, το οποίο όπως το καταντήσαμε σε λίγο καιρό θα το παρακολουθούμε μόνο από τους δέκτες της τηλεόρασης και όχι από την φυσική μας θέση που είναι οι κερκίδες των γηπέδων.

Είναι η ώρα των ευθυνών. Μπορούμε όλοι μαζί να βρούμε και να αποκρυπτογραφήσουμε τον κωδικό της λύσης του προβλήματος της βίας ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες προς όλο τον κόσμο, γιατί αυτός άλλωστε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και σε αυτόν ανήκει αυτό που ονομάζεται ποδόσφαιρο.

Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος
Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>
pornjk.com watchfreepornsex.com pornsam.me pornpk.me pornfxx.me foxporn.me porn110.me porn120.me oiporn.me pornthx.me