25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτα η Δόξα και μετά οι μεταγραφές στην Ανόρθωση.(Θα αποκτηθούν τουλάχιστον δυο επιθετικοί)

Πρώτα η Δόξα και μετά οι μεταγραφές στην Ανόρθωση.(Θα αποκτηθούν τουλάχιστον δυο επιθετικοί)

By on 27 Δεκεμβρίου, 2017 0 687 Views

Μεταγραφικές ,επίσημες εξελίξεις στην Ανόρθωση,αναμένονται μετά τον αγώνα με την Δόξα.Άλλωστε κανένας παίκτης από το υφιστάμενο ρόστερ δεν ενημερώθηκε ότι θα αποχωρήσει οπότε μπορεί να γράφονται πολλά αλλά μέχρι τη τελευταία στιγμή μπορούν πολλά να αλλάξουν. Για όλα τα θέματα, που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τις αποχωρήσεις…

«Μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί κανένας ποδοσφαιριστής ότι θα αποχωρήσει. Είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να εγγραφεί παίκτης μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, δεν θα αποχωρήσει κάποιος μέχρι εκείνη τη μέρα. Θα υπάρξουν εξελίξεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν…

«Ξέρουμε που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα μας. Θα γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αυτό που επιθυμεί ο προπονητής είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα».

Για τους Άλβες και Καμαρά…

«Δεν έχει ενημερωθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Είναι ζητήματα που χειρίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα βγουν πολλά ονόματα προς τα έξω».

Αν θα αποκτηθεί και μέσος…

«Η προτεραιότητα αφορά την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Θα γίνουν τουλάχιστον δύο κινήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο μπορεί να προκύψουν διάφορες περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή, ρίχνουμε το βάρος στον επιθετικό. Εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε συζητήσεις και στόχος μας είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τον Σεχού…

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει πάρα πολύ. Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας. Θα γίνει τις επόμενες μέρες και αισιοδοξούμε ότι θα συνεχίσει μαζί μας. Ο ίδιος είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα».