Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Μεγάλος ανταγωνισμός στοΠαγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14.

27 Δεκεμβρίου, 2017
329 Views
0 Comments
Μεγάλος ανταγωνισμός στοΠαγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14.

Στιγμιότυπο από παιχνίδι της ΠΑΕΕΚ με τον Εθνικό Λατσιών (2) για το δεύτερο όμιλο. Το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και παρουσιάζει μεγάλο ανταγωνισμό και στους δύο ομίλους.
————————————-

Με τη συμμετοχή 23 ομάδων σε δύο ομίλους συνεχίζεται το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14.

Μέσα από τη συμμετοχή σε οργανωμένο πρωτάθλημα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε πιο έντονους και ανταγωνιστικούς ρυθμούς και από φέτος η ΚΟΠ έδωσε το δικαίωμα της εκπροσώπησης και σε ιδιωτικές Ακαδημίες.

Πέραν από τη χαρά της συμμετοχής εκατοντάδων παιδιών στις αναπτυξιακές διοργανώσεις της ΚΟΠ, οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία για καλύτερη ανέλιξη και μέσα από την παρακολούθηση τους ασφαλώς υπάρχει και η προοπτική προώθησης τους στις μικρές ηλικιακά Εθνικές μας ομάδες.

Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν ΑΠΟΕΛ (1), Εθνικός Λατσιών (1), LEMASIA FOOTBALL ACADEMY, Αγία Νάπα, Οθέλλος Αθηαίνου, Απόλλωνας (1), Liverpool F.C. International Academy Cyprus, Ομόνοια Αραδίππου, Εληά Λυθροδόντα, Ερμής Αραδίππου, Αναγέννηση Δερύνειας.

Στο δεύτερο όμιλο συμμετέχουν Galacticos Football Club, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ΠΑΕΕΚ, Φρέναρος FC 2000, Απόλλωνας (2), Νεανική Αθλητική Κίνηση Ιδαλίου, Εθνικός Άσσιας, ΑΠΟΕΛ (2), Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΕΖ Ζακακίου, Ολυμπιάδα Λυμπιών και Εθνικός Λατσιών (2).

Όπως προαναφέραμε το Πρωτάθλημα διοργανώνεται σε δύο ομίλους και η αγωνιστική δράση θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου 2018.

Ουσιαστικά το Πρωτάθλημα έχει διάρκεια έξι μηνών και υπάρχουν Σωματεία που εκπροσωπούνται με δύο ομάδες, όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και ο Εθνικός Λατσιών.

463 συμμετοχές

Στη μέχρι τώρα διαδρομή του Πρωταθλήματος και μετά από 11 αγωνιστικές δράσης ο απολογισμός από τις 23 ομάδες έχει καταγράψει τη συμμετοχή 463 παιδιών.

Αναλυτικά ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν οι ομάδες μας:

Galacticos Football Club…20

Lemasia Football Academy…19

Liverpool F.C. International Academy Cyprus…22

Εληά Λυθροδόντα…15

Νεανική Αθλητική Κίνηση Ιδαλίου…22

Ολυμπιακός Πειραιώς…21

Φρέναρος FC…18

ΑΕΖ Ζακακίου…20

Αναγέννηση Δερύνειας…18

Διγενής Ακρίτας Μόρφου…20

Αγία Νάπα…22

ΑΠΟΕΛ (1)…23

ΑΠΟΕΛ (2)…19

Απόλλωνας (1)…25

Απόλλωνας (2)…21

Εθνικός Άσσιας…19

Εθνικός Λατσιών (1)…23

Εθνικός Λατσιών (2)…19

Οθέλλος Αθηαίνου…19

Ολυμπιάδα Λυμπιών…18

Ερμής Αραδίππου…19

Ομόνοια Αραδίππου…23

ΠΑΕΕΚ Κερύνειας…18

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>