16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Το τέλος του δρόμου θα δικαιώσει την προσπάθεια μας

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Το τέλος του δρόμου θα δικαιώσει την προσπάθεια μας

By on 25 Δεκεμβρίου, 2017 0 629 Views

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του προέδρου της Ανόρθωσης Α.Παντελή:

Φίλες και φίλοι Ανορθωσιάτες,

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων θα ήθελα να ευχηθώ σε εσάς και τις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία. Μακάρι το φως της γέννησης του Χριστού να φωτίζει και να καθοδηγεί τις ψυχές όλων μας.

Αυτές τις μέρες της χαράς και της αγάπης η σκέψη μας ταξιδεύει στη σκλαβωμένη μας Πόλη, την Αμμόχωστο μας, και στα κατεχόμενα χωριά μας. Ευχή μου είναι η νέα χρονιά που ανατέλλει να είναι χρονιά ελευθερίας για τον τόπο μας και επιστροφής μας στις πατρογονικές μας εστίες.

Ο σύλλογός μας, η Ανόρθωση, ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της Αμμοχώστου και ο ισχυρότερος εκφραστής του πόθου για επιστροφή, ο πιο ζωντανός συνδετικός κρίκος των απανταχού προσφύγων της πόλης και επαρχίας και ο τρόπος ζωής χιλιάδων ανθρώπων, έμεινε πολλά χρόνια μακριά από τις επιτυχίες που του αρμόζουν.

Καθήκον όλων μας είναι να δουλέψουμε μαζί, ο καθένας από τη δική του πλευρά, για να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην κορυφή. Η διαδρομή αυτή που ξεκινήσαμε είναι χρονοβόρα, δύσκολη και επίπονη, αλλά το τέλος του δρόμου θα ανταμείψει και θα δικαιώσει όλη την προσπάθεια.

Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά!

Αντρέας Παντελή
Πρόεδρος ΔΣ
Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο