25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Καρεμπέ στην Κύπρο για το Football Stars Day.

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 744 Views

Υπό την ιδιότητα του Πρεσβευτή του Οργανισμού UEFA Foundation for Children, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης Κριστιάν Καρεμπέ, θα βρεθεί στις 30 Δεκεμβρίου στην Κύπρο, ως Επίτιμος Προσκεκλημένος των διοργανωτών της Football Stars Day.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της ΚΟΠ και του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», ο οποίος είναι διαπιστευμένος από το UEFA Foundation for Children.
O 47χρονος σήμερα Καρεμπέ έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο από το 1990 έως το 2006 και είχε την τύχη το 1998 να σηκώσει αρχικά το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μερικές βδομάδες αργότερα το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Εθνική Γαλλίας, με την οποία είχε 52 επίσημες συμμετοχές, από το 1992 έως το 2002.

Το 2000 αναδείχθηκε με τους «Τρικολόρ» Πρωταθλητής Ευρώπης. Σήμερα είναι Πρεσβευτής της UEFA αλλά και του προγράμματος #BeActive της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης και Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς.
Σε δήλωσή του από την Αθήνα ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρει: «Είμαι χαρούμενος που στις 30 Δεκεμβρίου θα σας συναντήσω στο ΓΣΠ. Στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια ανέγερσης μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Θα σας δω στο γήπεδο».