20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Απογοήτευση στον Εθνικό…Αβέβαιη η ενίσχυση

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 994 Views

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τόμης Κουής, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 και σημείωσε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Μας έχει προβληματίσει η ήττα, χάσαμε τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Αυτό που μας ενόχλησε περισσότερο, είναι η γενική εικόνα στο γήπεδο. Η εμφάνιση μας ήταν επιεικώς απαράδεχτη. Λαμβάνοντα υπόψη τη γενική αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, νομίζω ότι και να παίρναμε την ισοπαλία στο τέλος, μπορεί να ήταν και άδικο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πάλεψε, εμείς ήμασταν χλωμοί με υπερβολικό και αδικαιολόγητο άγχος».

Για τη συνέχεια:

«Αν συγκρίνουμε την εικόνα μας στο προηγούμενο παιχνίδι και στο χθεσινό, η διαφορά είναι μεγάλη. Εφόσον υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες θα τις παλέψουμε».

Για την ενίσχυση:

«Η ενίσχυση θα απασχολήσει το συμβούλιο για να αποφασίσουμε, εφόσον λάβουμε υπόψη όλα τα δεδομένα. Το πως θα προχωρήσουμε, αν θα προχωρήσουμε και σε πιο βαθμό θα προχωρήσουμε. Αν θα είναι μόνο οικονομική ζημιά για το σωματείο, θα ήταν παραφροσύνη να το κάνουμε. Πρέπει να βγει μια συλλογική απόφαση για το καλύτερο για το σωματείο».

Για την εικόνα της ομάδας:

«Νιώθουμε παραπονεμένοι από τους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι ξεκινάει στο 0-0, πρέπει να βλέπεις πάθος. Κάποια παιχνίδια έβγαινε, κάποια όχι. Το δυστύχημα είναι πως αυτό το πάθος δεν βγήκε απέναντι σε αντιπάλους με τον ίδιους στόχους μαζί μας».