25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Έντονα παράπονα από την ΑΕΛ για πέναλτι στο 90′

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 531 Views

Έντονα είναι τα παράπονα της ΑΕΛ για τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στον αγώνα με την ΑΕΚ, αφού στις καθυστερήσεις, δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Αβραάμ από τον Τρισκόφσκι.

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Από αυτό που είδα είναι ότι παλέψαμε λίγο περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη. Την ΑΕΚ την έβλεπα ότι δεν ήταν απογοητευμένη αν δεν κέρδιζε. Δυστυχώς φύγαμε πολύ απογοητευμένοι από αυτό που ζήσαμε στο τέλος. Οι ποδοσφαιριστές ήταν εκνευρισμένοι. Είναι κάποιες φάσεις που σε κάνουν να απορείς. Δεν ξέρω γιατί ο κ. Νικολάου δεν σφύριξε αυτή την παράβαση. Δεν έχουμε κάτι με την ΑΕΚ, αλλά είναι κρίμα. Το πιο σωστό ήταν να δώσει το πέναλτι και να δώσει την τύχη του αγώνα στα δικά μας πόδια» ανέφερε αρχικά στον Super Sport FM 104.0, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αν θα προχωρήσουν σε καταγγελία…

«Το κάναμε μια φορά στην αρχή της χρονιάς με τον ίδιο διαιτητή. Δεν γίνονται και πολλά πράγματα, όμως. Δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί δεν είναι και πολλοί οι διαιτητές, Όταν φωνάξεις κάποιος, την άλλη βδομάδα κάτι γίνεται. Δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα».

Για τις τοποθετήσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου για τη διαιτησία…

«Ότι βλέπουμε κάποιες ομάδες να απολαμβάνουν σφυρίγματα και κάποιες να υποφέρουν, είναι δεδομένο. Εμείς υποφέρουμε. Δεν θέλω να πω κάτι για το τι είπε το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είναι προσεχτικοί οι διαιτητές για να μην υποφέρουμε. Θα κάναμε διαφορετικές γιορτές αν βάζαμε το πέναλτι».

Για τα μεταγραφικά…

«Η ομάδα θα δυναμώσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Θα γίνουν τρεις μεταγραφές. Είμαστε πιεσμένοι και στο οικονομικό. Υπάρχει διάθεση από τον κ. Σοφοκλέους να ενισχύσει την ομάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή».

Για την τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή για δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ…

«Μας παίρνει πίσω αυτό το πράγμα. Γίνεται μεγάλος αγώνας και εμείς δεν έχουμε τα έσοδα που έχει το ΑΠΟΕΛ από την Ευρώπη».