20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Football Stars Day στις 30 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ

By on 18 Δεκεμβρίου, 2017 0 832 Views

Ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνδιοργανώνουν στις 30 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ το Football Stars Day.

Πρόκειται για μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε μια μέρα αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο.

Αποκορύφωμα του Football Stars Game θα είναι ο αγώνας των επίλεκτων Κύπριων και Ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Cyta.

Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν, θα επιλεγούν μέσω ψηφοφορίας από τους φιλάθλους.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Πατήστε εδώ http://vote.goalstizoi.com.cy/ για να ψηφίσετε τους ποδοσφαιριστές που θέλετε να αγωνιστούν στο Football Stars Day.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πολλές άλλες εκδηλώσεις όπως αγώνα μεταξύ Κύπριων και Ξένων Γυναικών Παικτριών που αγωνίζονται στο Κυπριακό Πρωτάθλημα καθώς και αγώνα Παλαιμάχων.

Στις 30 Δεκεμβρίου η δράση στο ΓΣΠ θα ξεκινήσει από το πρωί με το άνοιγμα του FunPark, με μουσική, παιχνίδια, διαδραστικές δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Τα εισιτήρια της Football Stars Dayκοστίζουν €10. Το εισιτήριο για παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα από το 2005 και μετά) κοστίζει €4. Εισιτήρια πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ηλεκτρονικά.