18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρούνεϊ: Έχω παιδιά και τα απογοήτευσα…κρατάω το μάθημα που πήρα

Ρούνεϊ: Έχω παιδιά και τα απογοήτευσα…κρατάω το μάθημα που πήρα

By on 18 Δεκεμβρίου, 2017 0 739 Views

Για πρώτη φορά, ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε για τη σύλληψή του έπειτα από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και τόνισε πως πάνω απ’ όλα σκέφτεται ότι με το χαζό λάθος το οποίο έκανε, απογοήτευσε τα παιδιά του…

Ο Άγγλος επιθετικός της Έβερτον που προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλό του αγωνιστικό εαυτό στο «Γκούντισον Παρκ» και τα καταφέρνει μια χαρά στην ομάδα της καρδιάς του, μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν και συνελήφθη να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Τιμωρήθηκε από το δικαστήριο με αφαίρεση διπλώματος και αρκετές ώρες κοινωνικής εργασίας, ο γάμος του πέρασε πολύ μεγάλη κρίση λόγω και της… παρέας που φέρεται να είχε εκείνη τη νύχτα ο Ρούνεϊ, ωστόσο, προσπαθεί να βγει πλέον ακόμα πιο ώριμος απ’ όλο αυτό.

«Ορισμένες φορές κάνεις λάθη σαν άνθρωπος. Το παραδέχομαι ότι έκανα κι εγώ λάθος. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν πολύ χαζό αυτό που έκανα και πλέον κοιτάζω μόνο μπροστά και το προσπερνώ. Δεν είναι ωραίο. Έχω παιδιά και δεν είναι όμορφο για εκείνα να βλέπουν τέτοια πράγματα από εμένα, οπότε κρατάω το μάθημα που πήρα και συνεχίζω να πορεύομαι… Απογοήτευσα τα παιδιά μου. Θέλω να μάθω απ’ όλα τα λάθη μου» ήταν τα λόγια του στη «Mirror».