23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ρουέδα ίσως αλλάξει τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ. (Μίλησε για όλα ο Πετεβίνος)

Ο Ρουέδα ίσως αλλάξει τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ. (Μίλησε για όλα ο Πετεβίνος)

By on 18 Δεκεμβρίου, 2017 0 555 Views

Ο τραυματισμός του Ρουέδα ίσως αλλάξει το πλάνο του προγραμματισμού στο ΑΠΟΕΛ το οποίο στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα…
«Κάναμε το έργο μας δύσκολο κυρίως γιατί δεν είχαμε την απαιτούμενη ένταση και να μειώσουμε τα αβίαστα λάθη από το παιχνίδι μας και να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Δυστυχώς και ευτυχώς για εμάς το γκολ της Νέας Σαλαμίνας λειτούργησε σαν αφύπνιση, με το ΑΠΟΕΛ να περιορίζει τα λάθη και να προσθέσει ένταση και διάθεση και να γυρίσει το παιχνίδι. Είπα ότι είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο μετά την Ευρώπη και πρέπει να βρούμε το ισχυρό κίνητρο για να αφαιρέσουμε από το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ και να αυξήσουμε τις επιδόσεις μας στο πρωτάθλημα. Αυτό εμφανίζεται σποραδικά και πρέπει να περιοριστεί. Σαφώς και ο κ. Δώνης αναφέροντας ότι είναι σημαντικό να κερδίζεις και στην κακή σου μέρα δίνει μια πτυχή του ποδοσφαίρου όμως αυξάνει ο ρίσκο όταν χάνεις κάποια διαστήματα και κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε όπως πάθαμε με τον Εθνικό και τον Άρη. Με τα βαθμολογικά δεδομένα το ΑΠΟΕΛ έχει την προοπτική να ανέβει στην κορυφή αλλά αυτό είναι προοπτική και όχι συγκομιδή. Διαγνώσαμε ότι τα ντέρμπι θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο».

Για την σημασία του ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση…
«Βαθμολογικά η σημασία είναι οι τρεις βαθμοί. Πέρα από αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2017 και οι ομάδες που θα κλείσουν νικηφόρα την χρονιά θα περάσουν καλές γιορτές. Εμείς κοιτάζουμε και την ευκαιρία να κερδίσουμε μια ομάδα που τρέχει ένα αήττητο σερί, μια ομάδα με αξιοπρόσεκτη αγωνιστική συνέπεια, μια ομάδα που κουβαλά και ποιότητα και στοχοπροσύλωση μέχρι τα τελευταία λεπτά. Είναι σαφώς ένα ισχυρό κίνητρο να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα στην έδρα της, μια ομάδα συνδιεκδικήτρια για τον τίτλο. Αυτά μπορούν να προσφέρουν πλεονεκτήματα όταν είσαι στην πλευρά του νικητή και μειονεκτήματα αν είσαι στην μεριά του χαμένου».

Για τον Ρουέδα…
«Ο Ρουέδα ήταν αποστολή με την ΑΕΛ, ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και έκρινε ο προπονητής ότι έπρεπε να πάρει κάποιες ανάσες ξεκούρασης. Τελευταία στιγμή κόπηκε από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Στο τελευταίο δίτερμα συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με συμπαίκτη του και προέκυψε ένα πρόβλημα που διαφαίνεται κλινικά ότι είναι σοβαρό. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου ελπίζοντας σε μια λάθος αρχική εκτίμηση. Σήμερα θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Για τον Γιώργο Εφραίμ…
«Εδώ και μέρες θα έπρεπε να ρωτήσει κάποιος τον κ. Δώνη. Είναι καθαρά θέμα του προπονητή».
Για τον Καρλάο…
«Θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος χθες. Το πλάνο ήταν ο Καρλάο και Ρουέδα να είναι έτοιμοι με την Ανόρθωση αλλά έτυχε αυτό το πρόβλημα με τον Ρουέδα».
Για τον Ντελατόρε…
«Πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις και αύριο θα περάσει από MRI και αν όλα είναι εντάξει θα περάσουμε σε υπογραφή συμβολαίων».

Με το θέμα Πολιάκοφ τις συμβαίνει;
«Αν περάσουν 24 ώρες και γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τον Ρουέδα θα δούμε αν θα αλλάξει και ο προγραμματισμός».

Για τον Νικόλα Ιωάννου…
«Έχει αντιμετωπίσει πλήρως το πρόβλημα του, πήρε το πράσινο φως και μπαίνει στις προπονήσεις κανονικά εκτός από το δίτερμα. Θα δουλέψει όπως και οι υπόλοιπου που έχουν προβλήματα για να προλάβει επιπλέον χρόνο και να είναι έτοιμος στο πρώτο 10ημερο του Γενάρη».

Για τις χθεσινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…
«Εγώ ανάρτησα τρία πράγματα που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτά που είπε ο κ. Ιδιάκεθ. Εγώ έγραψα γιατί δεν ρωτούν οι δημοσιογράφοι τον κ. Ιδιάκεθ. Στο ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα είχε μόνο έναν δημοσιογράφο από τους 45 διαπιστευμένους. Πολλά ερωτήματα δεν μπορώ να τα απαντήσω εγώ, πολλά πρέπει να ερωτούνται οι προπονητές στις διασκέψεις. Μίλησα και με τον Κυριάκο Δημητρίου και χαίρομαι που κατάλαβε την προσέγγιση των αναρτήσεων μου».

Για την διαιτησία…
«Νομίζω τα γράψατε εσείς. Είναι συνεχόμενα τα λάθη στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Δεχθήκαμε και την τιμωρία μας που τα είπαμε. Δεν έθιξα την αξιοπρέπεια κανενός διαιτητή που είπα ότι έκανε ένα λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη. Όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Είναι η χρονιά που χάνονται τα πέναλτι, το ΑΠΟΕΛ είχε πέντε πέναλτι στα τελευταία παιχνίδια και δεν τα πήρε. Ας μας τα δίνουν και ας τα χάνουμε».