25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη την τελευταία στιγμή για το ΑΠΟΕΛ με τον Ζαχίντ

Νίκη την τελευταία στιγμή για το ΑΠΟΕΛ με τον Ζαχίντ

By on 16 Δεκεμβρίου, 2017 0 736 Views

Το ΑΠΟΕΛ στο 89’λυτρώθηκε απο τον Ζαχίντ που πέτυχε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Δώνη που ήταν μέτρια κσι χρειάστηκς αυτογκόλ για να ισοφαρίσει πριν το άγχος βαρύνει περισσότερο τα πόδια των παικτών του.Η Ν.Σαλαμίνα πάλεψε και έχασε βαθμό στο 89’όπως και στο ματς με την Ανόρθωση αλλά και σε χρονικό σημείο που κέρδισε τον Άρη.Η Ν.Σαλαμίνα νιώθει αδικημένη γιατί πριν το δεύτερο γκολ υπήρχε φάουλ ενώ το ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι για χέρι του Καρώ που δεν δόθηκε στο 62′.

Η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 59΄ με τον Μπριτζίτο, όμως το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη έκανε την ανατροπή. Το αυτογκόλ του Νταμάχου στο 71΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Ζαχίντ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 89΄, σε μια φάση όπου κακώς δεν υποδείχτηκε φάουλ υπέρ της Νέας Σαλαμίνας σε φάουλ του Εμπεσίλιο στον Νταμάχου.

Στους 30 βαθμούς έφτασε το ΑΠΟΕΛ που ανέβηκε στην 3η θέση. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα, με 11 βαθμούς είναι στην 12η θέση.

ΑΠΟΕΛ: Πέρεθ, Βούρος (65΄ Ντε Καμάργκο), Μοράις, Μερκής, Αντωνίου (72΄ Λάγο), Ορ, Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο (46΄ Σάλαϊ), Αλωνεύτης, Ποτέ

Στον πάγκο: Γκουτίνιο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Γκρούμπατς, Φαρίας, Μακρής

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καρώ, Κούσουλος, Κορέια, Νταμάχου, Ρέινολντς, Λεμέσιος (81΄ Γκράσι), Μπριτζίτο, Σιαθάς (74΄ Μακρίεφ), Πόλιανετς

Στον πάγκο: Κίρεφ, Κωνσταντίνου, Ρόκε, Κωστή, Νικολάου, Χατζηκωνσταντής, Λούγκος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Χ. Γεωργίου – Α. Μιχαηλίδης), 4ος: Κώστας Ψευδιώτης, Παρ.: Μιχάλης Ιωάννου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπερτόλιο / Ρέινολντς, Νταμάχου

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΘΕΑΤΕΣ: 5.000