19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΒΙ:Δείξαμε υπομονή.Τώρα η σκέψη μας στο ΑΠΟΕΛ

By on 16 Δεκεμβρίου, 2017 0 1298 Views

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπομονή που έδειξαν ώστε να σκοράρουν, έδωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι, ο οποίος πρόσθεσε ότι από τώρα σκέφτονται τον επόμενο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Πιο αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Όσο περνά ο καιρός κάθε παιχνίδι γίνεται και πιο δύσκολο, αφού όλες οι ομάδες παλεύουν για τους τρεις βαθμούς. Ελέγξαμε τον αγώνα από το ξεκίνημα. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε πολύ καλά και έπαιξε με τακτική. Γνωρίζαμε όμως ότι έπρεπε αν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να σκοράρουμε και από την άλλη να είμαστε προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου για να μην σκοράρει.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την υπομονή που έδειξαν, αλλά και στον κόσμο μας ο οποίος μας στήριξε και έσπρωξε την ομάδα. Τώρα σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα μας με το ΑΠΟΕΛ».
Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ είπε: «Έχουμε χάσει ήδη ένα σημαντικό παίκτη για μας. Μέχρι τώρα βρίσκαμε λύσεις και ελπίζω να βρούμε και τώρα. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο ντέρμπι, Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό κατάλληλα για να πάμε να κερδίσουμε» .