18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τον κόσμο της για να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της η ΑΕΚ(ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον κόσμο της για να κρατήσει το αήττητο στην έδρα της η ΑΕΚ(ΒΙΝΤΕΟ)

By on 15 Δεκεμβρίου, 2017 0 763 Views

Στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ερμή στο AEK ARENA (Κυριακή 17/12, 18:00). O Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Ονησίφορο Ρουσιά έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Όπως τονίζουμε κάθε βδομάδα το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία ευκαιρία για μας για να αυξήσουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή. Ασφαλώς μας συναρπάζει και είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι, προσπαθήσαμε όπως κάνουμε πάντα να προετοιμαστούμε με τον σωστό τρόπο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για μας.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση στα τελευταία παιχνίδια. Είχαν μεγάλη επίδραση στην ανατροπή που πέτυχε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί στήριξαν και έσπρωξαν την ομάδα πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές. Ανυπομονούμε για να τους αφιερώσουμε ακόμη μία νίκη. Το ξέρουμε και το νιώθουμε ότι με τον κόσμο γινόμαστε πιο δυνατοί. Θέλουμε να τους αφιερώσουμε ακόμη μία νίκη και όλοι μαζί μπορούμε να την πετύχουμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ερμή. Πλέον θέλουμε να κερδίζουμε και να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει δίπλα μας όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια για να πάρουμε την νίκη και ακολούθως να πάμε στο ντέρμπι της Λεμεσού την Τετάρτη με ανεβασμένη την ψυχολογία και να κλείσουμε την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.