26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτα Άρης-ΑΠΟΕΛ και μετά μεταγραφές λένε στην Ανόρθωση.(Απορίες για τις δηλώσεις από την Αλκή)

Πρώτα Άρης-ΑΠΟΕΛ και μετά μεταγραφές λένε στην Ανόρθωση.(Απορίες για τις δηλώσεις από την Αλκή)

By on 14 Δεκεμβρίου, 2017 0 685 Views

Η Ανόρθωση έχει το μυαλό της στον Άρη και στο ΑΠΟΕΛ,δυο σημαντικά παιγνίδια πριν τα Χροστούγεννα και ακολούθως θα μιλήσει για μεταγραφές -ενίσχυσης ,ενα θέμα που χειρίζονται ο προπονητής με τον πρόεδρο.Για τον αγώνα με τον Άρη όλοι πλην του Παλάνκα είναι ετοιμοπόλεμοι.Στην Ανόρθωση πάντως είναι ενοχλημένοι για δηλώσεις απο πλευράς Αλκής για την διαιτησία. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπου στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0:

«Θέλω να πω ότι δεν δεχόμαστε από κανένα να αμφισβητεί τις πανάξιες και δίκαιες νίκες που παίρνει η Ανόρθωση στον αγωνιστικό χώρο, που έρχονται με μεγάλη προσπάθεια, κόπο και μόχθο. Ειδικά σε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν τουλάχιστον δυο πέναλτι και η Αλκή έπρεπε να μείνει από νωρίς με δέκα ποδοσφαιριστές, είναι τουλάχιστον οξύμωρο ο αντίπαλος μας να αναφέρεται στο κομμάτι της διαιτησίας και πραγματικά αναρωτιέμαι χωρίς να μπορώ να γνωρίζω αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτές τις δηλώσεις, ειδικά όταν γίνονται τέσσερις ολόκληρες μέρες μετά το μεταξύ μας παιχνίδι και την ίδια μέρα είχε παιχνίδι κυπέλλου η Αλκή. Θεωρώ ότι σε αυτές τις 15 αγωνιστικές δεν πήρε σε κανένα παιχνίδι περισσότερα σφυρίγματα από αυτά που δικαιούταν, αντιθέτως ίσως να υπήρχαν αγώνες που πήραμε λιγότερα από αυτά που δικαιούμασταν».

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Άρη πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Πρέπει από τη πλευρά μας να κάνουμε το δικό μας καλό παιχνίδι και να έχουμε αποτελεσματικότητα σε αυτό το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Παλάνκα δεν έκανε ούτε σήμερα κανονικό πρόγραμμα όπως και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για το κεφάλαιο ενίσχυση:

«Έχει καταλήξει ο προπονητής με τον πρόεδρο για το κομμάτι της ενίσχυσης. Πιθανολογώ πως θα προκύψουν εξελίξεις μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Να είστε σίγουροι πως η ομάδα θα ενισχυθεί. Για τις θέσεις που θα ενισχυθούμε, είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από τον προπονητή. Η μια κίνηση αφορά το επιθετικό κομμάτι, το είπε και ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή».

Για τον Ρικάρντο Λαβόρδε:

«Υπάρχει μια οικονομική διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τον ποδοσφαιριστή και είναι δύσκολο να συζητάμε τώρα για αυτό. Τα δεδομένα τώρα λένε ότι είναι δύσκολη η επιστροφή του αφού μας χωρίζει μεγάλη οικονομική διαφορά».