28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΖΕΛΑΓΙΑ:Ο Απόλλωνας παρουσιάζει θέαμα στο γήπεδο(βίντεο)

ΖΕΛΑΓΙΑ:Ο Απόλλωνας παρουσιάζει θέαμα στο γήπεδο(βίντεο)

By on 14 Δεκεμβρίου, 2017 0 775 Views

Συνέντευξη στην κάμερα του Apollon Web Tv έδωσε ο Εμίλιο Ζελάγια, όπου αναφέρεται στον αγώνα με την Ομόνοια, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την προσωπική του απόδοση, την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο και τέλος, για τον κόσμο του Απόλλωνα.

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας…
«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, η πρώτη σε εκτός έδρας ντέρμπι. Είναι σημαντική καθώς θα μας δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο για να είμαστε στις πρώτες θέσεις με την διακοπή των Χριστουγέννων».

Για την προσωπική του παρουσία…
«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Απόλλωνα, νιώθω πολύ καλά και από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα. Έχω αυτοπεποίθηση και ευχαριστώ τον Θεό που έκανα καλά παιχνίδια και χάρισαν βαθμούς στην ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να βάζω γκολ που θα φέρνουν νίκες».

Για τον κόσμος της ομάδας…
«Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι, μας βοηθούν από το πρώτο λεπτό σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν έτσι. Πιστεύουν σε εμάς και θέλουμε να το απολαμβάνουν. Ο Απόλλωνας παρουσιάζει θέαμα στο γήπεδο και τους ζητάμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν με τον ίδιο τρόπο».