25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκες για Γιουνάιτεντ,Τότεναμ ,Χ για Λίβερπουλ και Άρσεναλ

Νίκες για Γιουνάιτεντ,Τότεναμ ,Χ για Λίβερπουλ και Άρσεναλ

By on 13 Δεκεμβρίου, 2017 0 743 Views

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ προχώρησαν με «επαγγελματικές» νίκες επί των Μπόρνμουθ (1-0) και Μπράιτον (2-0), «λευκές» ισοπαλίες για Λίβερπουλ, εντός με Γουέστ Μπρομ και Άρσεναλ στην Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 1-0

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν εντυπωσίασε στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) χάρη στην κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από σέντρα του Χουάν Μάτα στο 25ο λεπτό και να παραμείνει στη δεύτερη θέση και το -11 από την πρωτοπόρο Σίτι.

Τότεναμ – Μπράιτον 2-0
Ένα φανταστικό τέρμα του Ιβοριανού δεξιού οπισθοφύλακα Σερζ Οριέ στο 40′ και μια προβολή του Κορεάτη μεσοεπιθετικού Σον Χεούνγκ-Μιν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρίστιαν Έρικσεν στο 87′, ήταν αρκετά προκειμένου η Τότεναμ να επικρατήσει με 2-0 της Μπράιτον και να «σκαρφαλώσει» στην 4η θέση.
Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-0, Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ 0-0
Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια βαθμών για την Λίβερπουλ, 0-0 κόντρα στην μαχητική Γουέστ Μπρομ, η οποία μάλιστα είχε και δύο δοκάρια στην αναμέτρηση του «Άνφιλντ». Με το ίδιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ στο Λονδίνο και οι «Κανονιέρηδες» υποχώρησαν στην 7η θέση.